Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Защо ми е iPad? 8 приложения за iPad

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

GoodReader – за четене на книги и статии

ipad приложенияGoodReader е подходящ предимно заради това, че поддържа практически всички възможни видове текстове: всички видове документи на Microsoft Office, iWork, Safari, аудио и видео файлове, форматите txt и pdf и всички възможни кодировки. Има възможност за изтегляне на файлове от мрежата и синхронизирането им. Приложението е руско – не е чудно, тъй като едва ли в някоя друга страна ще създадат инструмент, който толкова ефективно да работи с кирилица.

Flipboard – четец на новини

Това е социален журнал, който събира новини от любимите Ви услуги – например от Facebook, Twitter и Гугъл плюс. Приложението не замества социалните мрежи – то е с изключително орязани възможности за коментари. Но като начин да бъдете в течение на всичко случващо се, Flipboard е незаменим.

Skype – лидерът сред съвременните месинджъри, основен канал за бизнес и приятелска комуникация.

Има версии за различни устройства (смартфони, таблети) и операционни системи. По-специално, Skype почти няма конкуренция по отношение на ефективната организация на видеопреговорите. Истината обаче е, че руският интернет далеч не винаги позволява извършването на гласови разговори, да не говорим за видео. Но въпреки всичко, чатът винаги ще ви помогне да сте във връзка с любимите хора.

Evernote – услуга за съхраняване на бележки.

Тя Ви позволява лесно да запомните важното и интересното за вас, винаги на разположение Ви е необходимата информация, а търсенето на текстове, включително и написани върху снимки е удобно. Програмата Evernote може да синхронизира цялата ви информация и, ако е необходимо, можете да я споделяте с приятели и колеги. Просто и ефективно. Разбира се, някои все още предпочитат да си водят бележките на хартия, но за по-продължително съхранение подходящи са онлайн-услугите.

MLO for iPad – My Life Organized – личен органайзер.

Работи във връзка с приложение за РС (има и клиент за android). Позволява съставянето на дървовидна карта на задачите и задаване на сложни зависимости между тях. Има задължителни задачи към контекста и геопозиции. Например, можете да видите всички задачи в радиус от 10 км от текущата Ви позиция. MLO – това е приложение за хората, мислещи рационално: задачите могат да се групират, сортират, филтрират. Системата сама съставя списък със задачи въз основа на предварително зададени приоритети. Чрез разпределянето на времето, възлагането на статуси и определянето на приоритети може да се извърши оптимално организиране на подходящото време за постигане на максимални резултати. Истината е, че много от потребителите се оплакват, че когато броят на задачите прехвърли няколкостотин, iPad вече е неудобен, тъй като за работата с тях се изисква пълноценен компютър.

Papirus – приложение за достъп до онлайн услугата papirus.net.

Използва се като корпоративен органайзер (производител SBSH Mobile Software). Базиран на GTD методологията, Papirus позволява да бъдете в крак с работните ви задачи, своевременно да получавате напомняния за нови постъпления и съхранява достъпът до локално копие на списъка с работните задачи, когато мрежата не е достъпна. Услугата е удобна и поради това, че тя има клиенти под всички мобилни платформи и не се изисква обновяване на смартфоните на служителите в една компания.

Yandex.Карти е услуга, предоставяща може би най-доброто картографско покритие на територията на Русия.

При пътуване с автомобил, чрез приложението можете да изпращате съобщение до сървъра за задръствания, ПТП, ремонт и други пътни ситуации. Благодарение на отклика на голям брой потребители, информацията за пътната обстановка е винаги актуална. Въпреки че и при пътуване с обществен транспорт, Yandex-карти са незаменими.

iGrib – специална метеорологична служба за собственици на яхти.

Дава възможност да видите картата на ветровете директно от iPad, което в някои ситуации е удобно. Хубавото е, че в голяма част от Европа качеството на мобилния интернет е напълно достатъчно за ефективната работа, дори и директно в морето – основният проблем обаче често се оказва не качеството на интернета, а недостигът на електричество на яхтата и невъзможността на iPad да бъде презареждан навреме.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906