Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Huawei Mate 20 Pro

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Huawei Mate 20 Pro

Huawei mate 20 pro

Ремонт Huawei Mate 20 Pro

Ние можем да направим повече от 40 вида ремонтни работи на Huawei Mate20 Pro в Gsmservice24.com, например, замяна на стъклото на екрана или замяна на чип. Оригиналните компоненти позволяват да се извършват ремонти, възможно най-ефикасно, но също така може да се използват и алтернативни части.

Смяна на стъклото на Huawei Mate20 Pro

Екранът в смартфоните е изработен от устойчиво стъкло, което е подложено на различни химически втвърдявания, което прави стъклото много здраво. Но дори и този подход не предпазва от силен удар и стъклото или корпуса могат силно да се увредят или счупят.

 

Просто казано, стъклото се напуква, но функциите на дисплея и сензорният екран не са засегнати. Сервизният център Gsmservice24.com се опитва да направи всички поправки бързо и ефективно, а когато стъклото е спукано, но и корпусът е повреден, ремонтът отнема повече време. Има и опции за смяна на стъклото отделно от дисплея, но качеството на тази работа зависи от това, колко е счупено стъклото и дали е повредило самият дисплей.

 

Този метод има голямо предимство в цената, защото е по-евтино от смяната на целият модул, но ремонтът на Mate20 Pro може да отнеме повече време. И разбира се, всичко зависи от състоянието на повредената част.

 

Ремонт на стъклото на камера Huawei mate p20 pro

Стъклото на камерата е доста голямо, поради добавянето на нови камери и голяма светкавица. Поради тази причина счупването е станало много по-лесно. Ако сте изправени пред този проблем, тогава не се притеснявайте - работата по смяна на стъклото на камерата е евтина и не отнема много време.

По-голямата част от времето се изразходва за формоване на ново стъкло и изсушаване на акрилното лепило. Все още не сме срещали нестандартни случаи, но наличието на оригинални компоненти и опитът на нашите майстори в сервиза на Gsmservice24.com със сигурност могат да гарантират времето и качеството на извършения ремонт.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.