Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Xiomi Redmi 6a


Xiomi Redmi 6a

Ремонт Xiaomi Redmi 6A в София

Ремонт на екрани Xiaomi Redmi 6A. Всеки смартфон може да получи някакъв вид щети, особено ако устройството принадлежи към бюджетния сегмент. По-специално с нашия сервиз GSMService24.com редовно се свързват, за да бъде сменено стъкло. Хората не разбират, че защитното стъкло на този модел има относително малка дебелина, а степента на нейната твърдост е далеч от идеалната. Това стъкло е проектирано да се справя с появата на драскотини в контакт с ключовете, но не повече. Остава да се радваме, че стъклото или дори целият дисплей все още могат да бъдат заменени. Нашите експерти се справят с тази задача без особени трудности.

Защо да изберете GSMService24

В много сервизи, смартфонът на клиента изчаква своя ред няколко дни. Предлагаме спешни ремонти - за това трябва първо да се свържете с нашия мениджър, който ще определи приблизително време за посещение. Можете да бъдете сигурни, че един от майсторите определено ще бъде свободен, в резултат на което продължителността на ремонта ще зависи само от това коя част се сменя.

Най-лесният начин е да замените модула на дисплея (същото е и най-скъпата операция, поради цената на резервната част). Клиентът ще може да вземе смартфона си много скоро след началото на работата. Ако трябва само да смените стъклото, ще трябва да изчакате малко повече, защото трябва време за изсушаване на лепилото при специални условия.

Ремонти от GSMService24 с помощта на професионално оборудване. Точно същите инструменти се използват в сервизните центрове, собственост на Xiaomi. Това ви позволява да разчитате на перфектния ремонт. Но не само това.

Нашият сервиз се намира в град София, Студентски град, но ако не сте от София може да изпратите своят смартфон от всяка точка на България, с куриер. Ние ще направим пълна диагностика и ще ви кажем колко ще струва ремонта, след вашето одобрение ние ще го ремонтираме.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.