Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на LG Magna H502

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

LG H502 MagnaСмартфонът работи бавно, не „вижда“ картата с памет или сим-картата, сензорът реагира бавно на командите, корпусът е счупен, батерията не държи заряд? Тези и много други неизправности ще бъдат елиминирани в сервизния център GSMService24. При нас работят специалисти с голям опит и всички видове ремонти се извършват с професионално оборудване с качествени части и консумативи. Всичко това ни позволява да извършваме успешни ремонтни дейности от всяко ниво на трудност. А цялата работа се покрива с гаранция.

Цена за работа

Можете да се информирате относно сроковете за изпълнение на ремонтните дейности или за наличието на резервни части на телефони 0897 5555 97 или 0892 915 906. Най-подробна информация за неизправностите на телефона и времето за тяхното отстраняване може да получите само след предварителна диагностика. При нас тя е безплатна. Донесете телефона си в сервизния център GSMService24.

Подмяна на стъклото (тъчскрийна) на LG Magna H502

Големият екран на съвременните телефони е тяхната най-уязвима част. Паданията, носенето в чанта с други вещи, неквалифициран ремонт – това са основните причини, поради които тъчскрийна започва да реагира слабо на командите, а понякога изобщо спира да работи. За да се отстрани повредата, трябва да се извърши подмяна на дефектните части. Процедурата включва разглобяване на смартфона, отстраняване на дефектното стъкло, поставянето на ново, сглобяване на апарата и проверка на работоспособността му. Този вид ремонт е придружен с гаранция.

Подмяна на дисплея на LG Magna H502

Падането от голяма височина или много силно натискане на екрана може да доведе до увреждане на дисплея. Сигурен симптом за повреда – това е наличието на графични артефакти (ленти, квадратчета), изкривяване на изображението, неправилно възпроизвеждане на цветовете. Ще помогне само подмяната на повредения дисплей. Диагностиката ще позволи да се определи състоянието на тъчскрийна. Според нейните резултати експертът ще предложи да се смени дисплея или напълно целия дисплейн модул.

Бързо разреждане на батерията

За телефони, работещи на базата на Android, това не е новина, а констатация на факта. Въпреки това, в сервиза постъпват много обръщения за бързо разреждане на акумулаторните батерии. Понякога всичко се състои в неправилната настройка на телефона. Премахването на ненужните програми от фоновия режим и задаването на някои настройки ще помогне за повишаване продължителността на работа след зареждане. А понякога, всичко е въпрос до неизправност на телефона. След цялостна диагностика, дефектът ще бъде локализиран, а нашите експерти ще изберат подходящ начин за ремонта.

Възстановяване след заливане

Ако телефонът Ви попадне в течност, изключете го и извадете акумулаторната батерия. Подсушаването му в домашни условия обаче не дава гаранции за пълното премахване на остатъците от течността вътре в него. В нашия център комплексът от дейности по възстановяване след заливания се състои в: разглобяване на апарата, отстраняване на остатъците от течността, проверка на захранващата верига и чиповете по системната платка, почистване на окислените контакти, подмяна на повредените елементи и възстановяване на токопроводящите писти. След това телефонът се проверява за неговата обща ефективност. Цялата работа се покрива от гаранция. Ние извършваме всякакъв вид ремонти на LG телефони.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.