Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на лаптопи и компютри

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Настолните и мобилни компютри вече присъстват почти във всеки дом и са употребявани повече от всякога, а наред с това все по-често се сблъскваме с различните хардуерни проблеми, появили се по една или друга причина. В по-долните редове ще споменем по-разпространените, причините за появата им и ще обясним как да ги предотвратите. Ще дадем съвети, когато правите ъпгрейд и защо да изберете именно нас.

Лаптопите и компютрите се превърнаха в основни инструменти за работа, учене и забавление. Въпреки това, с постоянната им употреба, те може да претърпят различни проблеми, които да повлияят на производителността им и да изискват ремонт. 

В GSMService24 предоставяме висококачествени сервизни услуги, които възстановяват функционалността и продължителността на експлоатационния период на вашите ценни машини, за да работят отново гладко и ефективно.

Често срещани неизправности при лаптопите и компютрите, водещи до ремонт?

Възможните повреди при лаптопите и компютрите включват разнообразие от хардуерни и софтуерни проблеми, които може значително да засегнат тяхната ефективност и производителност, поради което се налага ремонт. Ето някои от най-честите:

  1. Хардуерни

Често възниква повреда на дънната платка поради електрически удар или неправилна употреба. Хард дисковете също редовно претърпяват физически повреди или софтуерни неизправности, което води до загуба на данни или нестабилност на системата и необходимост от ремонт.

  1. Софтуерни

Почти всеки лаптоп или компютър се е заразявал с вируси, а неоторизираният достъп може да забави лаптопа, да доведе до кражба на лични данни или дори да повреди системата. Също, има вероятност от неизправности с операционната система, които включват блокиране, рестартиране или грешки при стартиране на системата, често поради несъвместимост на софтуера или повредени системни файлове. Освен това, неправилно инсталираните или остарели драйвери може да са причина за проблеми с wi-fi връзката или хардуера, като например с видеокартата, което също изисква ремонт и то не рядко.

  1. Други често срещани неизправности

Прегряването е още един проблем, на който често се търси решение, тъй като натрупването на прах и мръсотия може да блокира вентилационните отвори на лаптопа или компютъра, както и да намали ефективността на вентилаторите за охлаждане. Също така, поради редовните повреди на USB конекторите и DVD устройствата, нерядко се срещат неизправности със свързването на външни устройства или четенето на дискове, което може да наложи ремонт или замяна на тези компоненти.

Ние разполагаме с модерни технологии и квалифициран екип от специалисти, които са готови да предложат най-доброто решение за техническия проблем на вашия преносим или настолен компютър.

Какви сервизни услуги предлагаме?

В GSMService24 предлагаме широк спектър от услуги за поправка, подмяна и надграждане на лаптопи и компютри, осигурявайки професионално и надеждно обслужване на достъпна цена.

Ремонт и подмяна на хардуерни компоненти

Извършваме подмяна на корпус, батерии, дънни платки, клавиатури поради заливане или друго, дисплеи и хард дискове, както и други елементи за различни марки като Lenovo, Asus, HP, Dell, Huawei и Macbook на Apple. Тази услуга е насочена към възстановяване на оптималната работа чрез замяна на повредени или износени компоненти с оригинални или съвместими резервни части.

Правим още ремонт на буксите за захранване, пантите на дисплея и вентилаторите за охлаждане. Тези проблеми изискват специализиран подход за възстановяване на функционалността на компютъра.

Диагностика и профилактика

Предлагаме професионална диагностика на хардуерни и софтуерни проблеми, която помага за точното идентифициране на неизправностите и определянето на най-подходящия метод за тяхното отстраняване, при нужда от ремонт.

Освен това, предоставяме профилактика и почистване на лаптопи и компютри за удължаване на техния живот и подобряване на производителността. Това включва премахване на прах и мръсотия, които може да забавят работата на системата и да предизвикат прегряване.

Софтуерни услуги

Тези дейности включват възстановяване на данни след загуба поради хардуерни проблеми или неправилна употреба, което е критично за запазване на важна информация за потребителите. Правим още преинсталация на операционни системи и софтуер, включително актуализации за подобряване на сигурността и производителността на лаптопа.

При нас може да се възползвате и от премахване на вируси и инсталация на антивирусен софтуер за защита срещу бъдещи заплахи.

Специализирани ремонти и услуги

Специализираните сервизни дейности обхващат ремонт на зарядни устройства и кабели, което е особено важно за поддържането на надеждно захранване. Също и на USB, оптични устройства и wi-fi конектори, с което се осигурява непрекъсната свързаност и комуникация. Предлагаме и решения за замяна на видеокарта и чипсет, които може да подобрят графичната производителност и общата работа на компютъра.

Ексклузивни услуги

В нашия сервиз извършваме ъпгрейд на хардуерни компоненти за подобряване на производителността и увеличаване на капацитета за съхранение. Тази услуга е идеална за потребители, които искат да повишат ефективността на своя лаптоп или компютър, без да се налага да инвестират в ново оборудване.

Предоставяме също консултации и персонализирани решения за индивидуални нужди и спецификации на клиентите.

Всички ремонтни процеси се извършват с изключителна бързина и се предоставят с гаранция за качество за извършената дейност. GSMService24 е надежден партньор за поддръжка на вашата техника, гарантирайки персонален подход и резултати, осигуряващи нейната дълготрайност и оптимална работа.


Попитай за цена:

080897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.