Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Xiaomi Mi 4

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Ако Ви е нужен ремонт на Xiaomi Mi4, то принципно това се дължи на механичен удар или заливане с течности. Ако Mi4 е "полят", категоричен отговор на въпроса "колко ще струва ремонта" няма. Тъй като при контакт с вода, може да пострада всеки елемент от платката, а в това число и дисплея.

При падане, най-често страда стъклото или дисплея. В модела Mi4, смяната на стъклото и подмяната на дисплея се извършват модулно. Обикновено, дори и при силни удари, платката не се поврежда. Така, че цената за ремонта може да се определи веднага.

В сервизния център GSMService24 в София можете оперативно да ремонтирате своя Mi4 и да направите това с максимална изгода. Така например, смяната на захранващия конектор се извършва за около 1 час, а подмяната на високоговорителя - за 50 минути.

Диагностиката в нашия сервизен център е абсолютно безплатна, дори и в случай на отказ от ремонт.

Смяна на счупено стъкло на екрана в Xiaomi Mi4

Смяната на счупения дисплей или спуканото стъкло на Mi4 се извършва само модулно. Други алтернативи има, но те няма да бъдат така качествени, както при оригиналния модул и по трудоемкост, ремонта може да се окаже неизгоден.

Поправката се извършва във ваше присъствие в рамките на 1 час и 20 минути. Новият конектор за захранването е запоен върху платката по фабричен метод. Гаранцията за качество е до 1 месец.

Смяна на конектора за зареждане на Xiaomi Mi4

Ремонтът се извършва във ваше присъствие в рамките на 1 час и 20 минути. Новият конектор за захранването е запоен върху платката по фабричен метод. Гаранцията за качество е до 1 месец.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.