Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонтът на iPhone 11 Pro

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

iPhone 11 Pro е изключителен смартфон, комбиниращ изключителна производителност с изтънчен дизайн. Като горд собственик на това устройство, вие осъзнавате важността да го поддържате в оптимално състояние. Въпреки това, неизбежно се случват нещастни случки, а компонентите могат да се износят с времето. Когато се наложи да ремонтирате вашият телефон, gsmservice24.com е ваш надежден партньор за висококачествени ремонти и надеждни решения.


Смяна на батерия

Бързо ли пада падерията на вашия Iphone 11 Pro? Ако постоянно търсите контакт с електрическа мрежа или изпитвате внезапни изключвания, може би е време да смените батерията. В gsmservice24.com имаме опит в смяната на батерии за всички модели с логото на Apple,с оригинални части, което гарантира, че вашето устройство ще има достатъчно заряд през целия ден.


Смяна на дисплей

Счупен или неизправен дисплей може да влоши визуалното изживяване. Без значение дали случайно сте изпуснали устройството или сте се сблъскали с проблеми с дисплея, gsmservice24.com предлага услуги по смяна на дисплеи. Нашите техници ще се погрижат прецизно да заменят дисплея и да възстановят впечатляващите визуални ефекти и ярки цветове, които правят iPhone 11 Pro изключително устройство.


Смяна на камера

Камерата на вашия iPhone 11 Pro ви позволява да запечатвате незабравими моменти с изключителна детайлност. Ако се сблъсквате с проблеми като размити снимки, проблеми с фокусирането или неизправна камера, нашите опитни техници могат да извършат смяна на камерата. Със своята експертиза и използването на оригинални компоненти на Apple, телефонът ще ви предложи отново изключителна производителност в областта на фотографията.


Смяна на микрофон

Ясният и чист звук е от съществено значение за ефективната комуникация с iPhone 11 Pro. Ако се сблъсквате с проблеми като заглушен звук или затруднения при телефонни разговори или записи, може би е време да смените микрофона. В gsmservice24.com се специализираме в смяната на неизправни микрофони, гарантирайки, че гласът ви ще бъде чут ясно и разбираемо.


Смяна на букса за зареждане

Имате ли затруднения при зареждането на iPhone 11 Pro или свързването му към други устройства? Неизправна букса за зареждане може да бъде причината. Ние можем да извършим смяна на буксата за зареждане, позволявайки ви безпроблемно да зареждате устройството си и да се наслаждавате на непрекъсната свързаност.


Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.