Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на телефона HTC One M9

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

htc one m9

Подмяна на дисплея, сензорното стъкло, дисплейния модул на HTC One M9

Дисплеят и сензорния панел са най-крехките части в телефона и те най-често са изложени на физически щети, а следователно и подмяна. Дисплеят показва изображението, а самият той се намира под сензорното стъкло, което отговаря за разпознаването на действията на потребителя. Основните дефекти, свързани с повредата на дисплея и сензора: липса на изображение, не работи сензора, образът е изкривен и други подобни. В някои модели дисплеят и сензорното стъкло не се подменят отделно. Те заедно образуват една част, наречена „дисплейн модул“.

Подмяна на бутоните на HTC One M9

Бутоните са важна функционална част на телефона. Има бутони за регулиране силата на звука, бутон за включване, бутона HOME, бутон за включване на камерата и т.н. Всички те, за съжаление, могат да се повреждат и се нуждаят от подмяна. Обикновено ремонтът им се ограничава до подмяната на шлейфа на бутоните, но заедно с него може да се наложи смяна и на микрофона, говорителите, аудио конекторите и друго. Дефекти: лошо натискане на бутона, не реагира на натисканията, той залепва.

Подмяна на микрофона, високоговорителя, външния високоговорител на HTC One M9

Микрофонът – това е нещото, през което ние говорим и събеседника ни чува. Говорителят – той приема звуковите сигнали и чуваме събеседника. Външният говорител възпроизвежда звука от позвъняванията, свири музика, възпроизвежда звука на алармата. Ако нещо от по-горните компоненти се повреди ще се получи много неприятно, но ние лесно можем да поправим всяка от по-горе споменатите повреди или да заменим една или друга част. Дефектите: липса на звук, събеседникът не ви чува, изкривяване на звука.

Ремонт или подмяна на системния конектор (конекторът за зареждане) на HTC One M9:

Системният конектор е отговорен за зареждането на апарата и синхронизацията му с компютър или друго мобилно устройство. Обикновено от строя този конектор излиза в резултат на механично въздействие: разхлабване, повреда. Ако телефонът няма връзка с компютъра означава, че най-вероятно той се нуждае от подмяна на захранващия конектор на HTC One M9. Дефектът: не се зарежда, зарежда се от време на време, жакът е счупен.

Подмяна на акумулаторната батерия на HTC One M9:

Батерията държи в себе си заряда и го предава на телефона, благодарение на което той работи. Ако обаче апаратът бързо се разрежда, не се включва, не се зарежда и т.н., то значи се изисква подмяна на батерията.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.