Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонтът на iPhone 11 Pro Max

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->


iPhone 11 Pro Max се отличава като едно от най-развитите и търсени устройства. Въпреки че технологията е на върха на съвременното развитие, никое устройство не е защитено напълно от износване или неочаквани нещастни случки. Когато се изправите пред неизправност на вашето устройство, е важно да знаете за различните възможности за ремонт, за да гарантирате безпроблемно използване на устройството. 


Смяна на батерия:

Един от често срещаните проблеми при потребителите на телефони под марката apple е изтощаването на живота на батерията с времето. Ако забележите, че батерията на вашия iPhone 11 Pro Max се изтощава бързо или не задържа заряд като преди, може да е необходима смяна на батерията. В gsmservice24.com можем ефективно да заменим батерията, гарантирайки оптимална производителност и по-дълъг живот на батерията за вашия телефон.


Смяна на дисплей:

Случайни падания или удари могат да доведат до счупен или напукан екран, което затруднява използването на телефона и намалява естетичната му привлекателност. За да възстановите безупречното качество на дисплея, gsmservice24.com предлага професионални услуги за смяна на дисплея, позволявайки ви отново да се наслаждавате на ярките цветове и яснотата на вашия iPhone 11 Pro Max.


Смяна на стъкло:

Освен дисплея, стъкленият гръб на iPhone 11 Pro Max е податлив на надрасквания или счупвания. За да запазите изтънчения външен вид на смартфона си, в gsmservice24.com предлагаме услуги за смяна на стъклото. Опитните ни техници могат безпроблемно да заменят повреденото стъкло, възстановявайки външния вид на вашият смартфон.


Смяна на букса за зареждане:

Неизправна букса за зареждане може да предизвика неудобство, тъй като ви попречва да зареждате телефона си или да го свързвате с други устройства. В gsmservice24.com можете да се възползвате от услуги за смяна на буксата за зареждане на вашия телефон. Ние ще диагностицираме проблема и ще заменим дефектната букса, гарантирайки надеждно зареждане и прехвърляне на данни за вашия iPhone 11 Pro Max.


"Изхвърляне" на модема:

Понякога потребителите на iPhone 11 Pro Max могат да изпитат проблеми със свързаността или да се сблъскат с грешки, свързани с модема. В gsmservice24.com имаме знанията и експертизата да решим такива проблеми, като извършим "изхвърляне" на модема. Този процес включва отстраняване на неизправностите и нулиране на модема, гарантирайки гладка мрежова свързаност за вашето устройство.


Когато става въпрос за ремонт на iPhone 11 Pro Max, gsmservice24.com е надежден доставчик на услуги, който предлага разнообразни решения за справяне с различни проблеми. Избирайки нашите услуги, можете да се уверите, че вашият телефон ще бъде възстановен до оптимална функционалност, което ще ви позволи да се възползвате максимално от това изключително устройство.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.