Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Отзиви

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Добавете вашия отзив за да разберат и другите за нас.


17 коментара
 1. Cveti Tangelova 16.08.2016 at 9:23

  Коректно обслужване! Страхотни професионалисти! Много съм доволна!

 2. Веселка Ирманова 04.08.2016 at 12:28

  Имало и лоялен към своите клиентите бизнес в България!???!!!
  Браво, момчета! Така се създава маса от доволни клиенти! А ние бяхме на път да си кажем „Поредната некоректност!” Накрая се оказа „Изненадааа! Имало и бели лястовици в тази държава!”
  Нека ви разкажа нашата история:
  Много грозно пукнат екран на една Nokia Lumia 1320 с 6-инчов дисплей, за който ни обясниха от няколко места, че само смяна на стъкло за този модел не става. Трябва си смяна на целия дисплей – половината от цената на нов телефон. Кофти тръпка!
  Отидохме при момчетата от GSM сервиз 24 в Студентски град (на ул. Пр. Г. Брадистилов №3, до ректората на ТУ София), те диагностицираха проблема и ни отговориха същото. Но Нокиа-та от падането имаше и друг проблем – не приемаше Sim карта. Предвид стойността на подмяната на дисплея, се договорихме да го сменят, само при условие че е възможно да се отстрани повредата в гнездото за сим картата. Иначе няма смисъл да влагаме в дисплей, ако телефонът не работи като ТЕЛЕФОН. Разумна сделка и приета договорка.
  Получихме си телефона – красота – с нов дисплей, няма я онази грозна картина на помляно стъкло, обаче – отново не приема Sim-a. Лошо! Хората от сервиза го взеха обратно и се започна дълга и неравна битка със сложни технически обяснения. Договорката си е договорка – устен договор. Явно, те съжалиха, че са избързали със смяната на дисплея, преди да сработи SIM-a, но не се отказаха. Е, оставиха ни дълго в неведение как всъщност ще се разреши сложната ситуация, обезкуражително дълго протакаха отговор, по едно време и ние загубихме надежда и вече очаквахме поредното некоректно измъкване, но в крайна сметка излязоха достойно от ситуацията. Свършиха си работата така, както се очаква от един, поставен на здрави принципи, лоялен към клиентите си бизнес! Не ни подведоха. Решиха проблема генерално. Върнаха ни чисто нов, работещ телефон.
  На този сервиз отново бихме се доверили. И съветваме хората, които имат проблем с джаджите си вкъщи, да не се колебаят. Това са хората, които ще ви свършат работа. Няма нужда от договори и документация. Както е казал един петролен магнат и финансист Джон Пол Гети:
  „Ако на човек може да му се вярва, договор не е необходим, ако не може да му се вярва – договорът става излишен!”

  Успех Ви пожелаваме, момчета и момичета от GSM сервиз 24 в Студентски град!
  Специални адмирации и благодарности на хората, които управляват своя бизнес по този начин!
  http://gsmservice24.com/

 3. Nikola Nikovski 08.06.2016 at 7:57

  Първите няколко ремонта който им изпратих стана бързо и качествено.
  За съжаление нещо не мога да се свържа с тях вече. И на скайпа май няма никой.

 4. Михаил Михайлов 13.05.2016 at 9:26

  Най -добрите в София ,царете на GSM сервиза от години съм техен клиент ,поправяли са безнадеждно повредени телефони за символични цени.Препоръчвам ги на всички …

 5. Сениха Мехмед 06.04.2016 at 20:14

  Много съм доволна от работата на сервиза препоръчвам го коректност цена време Успех

 6. Виктория Георгиева 05.04.2016 at 9:24

  Страхотен сервиз! Нямат равен, когато става въпрос за качествена и бърза работа. Препоръчвам го на всеки.

 7. Виктор Вълков 07.11.2015 at 14:18

  Изключително съм доволен от експресната смяна на висплея на моят iPhone 5. Занесох го в петък над вечер и в събота на обяд вече беше готов. Препоръчвам на всичките си приятели!!!

 8. Bodi 26.10.2015 at 16:48

  Днес занесох айфона на жена ми с яко счупено стъкло,смениха го за 1 час/невероятно/ но факт.
  Много съм доволен момчетата знаят как да печелят клиенти.

 9. Георги Aнгелов 29.09.2015 at 10:15

  Много съм доволен от бързо свършената работа, занесох им телефон които жената беше намокрила без да иска и успяха да го поравят само 2 дни. Да не говорим че 2 други сервиза вече бяха оптисали телефона ми. Определо бих ги посетил за да им кажа че са истински професионалисти!

 10. Ivan Nikolov 05.03.2015 at 10:37

  Много съм доволен от момчетата! Намокрих си iPhone 5S-а с кафе, успяха да реагират бързо, качествено и на много добра цена. Препоръчвам!

 11. Hristina Ivanova 16.02.2015 at 10:38

  Много съм доволна от момчетата в този сервиз. Имах проблем с един iphone, занесох им го във вторник и в сряда беше като нов.

 12. Ивайло Христов 17.12.2014 at 10:37

  Преди няколко месеца телефонът ми се изключи и повече не пожела да се включи. Сметнах, че това е софтуерен проблем. Обърнах се към gsmservice24, като пожелах да ми бъде преинсталиран софтуера. В последствие се указа, че има някакъв проблем със захранването. Освен че беше отстранен странния проблем, беше преинсталиран и телефона и всичко това за символична сума. Поради тази причина съм повече от доволен от техните услуги. Силно препоръчвам.

 13. Владимир Пенев 03.09.2014 at 10:38

  Изключително съм доволен от Сервиза. Имах проблеми с Galaxy s4 и от сервиза оправиха всичко. Вярно чаках 2 седмици, но вече 3-ти месец нямам проблеми. Препоръчвам този сервиз!

 14. Iordan Todorov 27.07.2014 at 10:35

  Имах злощастието да си изпусна телефона в локва. Намерих номера на този сервиз и те ми казаха, че няма проблем да им го занеса, въпреки че беше събота към 1 часа на обяд. В понеделник получих обаждане от тях, че телефона ми е готов. След ремонта вече го ползвам от две седмици и нямам никакви оплаквания въпреки скептицизма ми породен от ниската цена. Този сервиз си спечели лоялен клиент.

 15. Boris Mokriev 22.04.2014 at 10:36

  Изключително съм доволен от момчетата. В най- неподходящият момент телефона ми се развали, оставих им го, пих едно кафе и всичко беше готово.

 16. Lora Georgieva 10.01.2014 at 10:36

  Много съм доволна от сервиза. Имах проблем с екрана на телефона си, занесох им го и за наистина кратко време смениха екрана и не за много голяма сума(не си спомням точно за колко), но хората който работят там носят положителна енергия и разбират от работата си за това бих препоръчала на всеки този сервиз и дори ако ми се наложи отново да използвам сервиз бих посетила тях.

 17. Martin Yotov 15.02.2013 at 10:39

  Браво на сервиза – оправиха айфона ми ми – iPhone 3gs