Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Смяна дисплея на Samsung

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

дисплей самсунг подмяна

Подмяна дисплея на Samsung

Най­често на телефоните Galaxy S2, S3, S4 (Samsung I9100, i9300, i9500, i9505) при удар се поврежда външното защитно стъкло, а сензора и дисплея в същото време продължават да работят. Изходът в тази ситуация е един ­ подмяната на дисплея на Samsung телефоните в сервиза. В редки случаи, при Samsung S2, S3, S4 и останалите Galaxy модели се чупи само вътрешния екран, а стъклото остава цяло, но дори и при такъв случай също се изисква подмяна на дисплея на Samsung. Ремонт на телефоните Samsung Galaxy S2, S3, S4 (I9100, i9300, i9500, i9505) по отделната подмяната на стъклото или подмяната на дисплея на Samsung не се извършва.

От времето на съществуването на Galaxy телефоните, нашите специалисти са заменили повече от 100 дисплейни модула на тези модели. Също така, при желание, Вие просто можете и да си купите оригинален дисплей модул за всеки Galaxy телефон. За информация относно наличността и цветовете на детайлите, можете да се свържете с нас на посочените в сайта телефони за връзка.

 

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.