Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонтът на iPhone XS

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Ремонтът на iPhone XS


В бързо развиващия се свят на технологиите, смартфоните са станали неотменима част от живота ни. Сред най-добрите предложения на пазара, iPhone XS Max се радва на значителна популярност благодарение на своята изтънчена визия и многобройни функции. Въпреки това, дори и най-авангардните устройства могат да имат проблеми, изискващи професионален ремонт.

Смяна на букса:

Буксата за зареждане е важен компонент, който може да се  износи при продължителна употреба. Ако забележите, че вашият iPhone XS Max не се зарежда правилно или не се свързва с други устройства, в gsmservice24.com предлагаме смяна на буксата, осигурявайки безпроблемна връзка и ефективно зареждане.

Смяна на дисплей:

Случайни падания или сблъсъци могат да доведат до счупване на дисплея, което влошава както външния вид, така и функционалността на вашия смартфон. В gsmservice24.com можете да се доверите на опитните ни специалисти за смяна на повредения дисплей с прецизност. Ние ви гарантираме безупречен дисплей, който ви позволява да се наслаждавате на пълното визуално изживяване, което предлага iPhone XS Max.

Смяна на батерия:

С времето животът на батерията на вашия телефон може да започне да намалява, което води до често зареждане и по-малко време за използване. Gsmservice24.com предлага услуги за смяна на батерията, които ще върнат нов живот на вашия устройство. Опитните ни техници ще сменят старата батерия с оригинална, възстановявайки дълготрайността на iPhone XS Max и оптимизиране на неговата работа.

Смяна на камера:

Неизправна или повредена камера може да попречи да запечатате ценни моменти. В gsmservice24.com разбираме важността на функционалната камера на iPhone XS Max. Ние можем да заменим камерния модул, гарантирайки ярки и живи изображения и видеоклипове, което ви позволява без усилие да продължите да запечатвате спомените си.

Решаване на проблеми със сензорния екран:

Сензорният екран на iPhone XS Max осигурява безпроблемен потребителски интерфейс, но може да има проблеми като нереагиране или неточно разпознаване при докосване. Ако се сблъскате с такива проблеми, gsmservice24.com разполага със знанията да диагностицира и отстранява проблеми със сензорния екран ефективно. Ние ще идентифицираме коренната причина и ще извършим необходимите ремонти, възстановявайки пълната функционалност на вашето устройство.

За повече информация, моля свържете се с нас Gsmservice24

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.