Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонтът на iPhone XS

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Ремонтът на iPhone XS

Ремонтът на iPhone XS

Новият iPhone XS смартфон на Apple беше представен на презентацията на 12-ти септември 2018 година. OLED-дисплей с размер от 5,8 инча, стъклена задна повърхност, революционен процесор A12, 4 GB RAM, двойна вертикална камера, операционна система iOS 12.

Причини за повреди на Iphone XS и видове ремонт в сравнение с предшественика си, новият Iphone XS е по-добре защитен от влага и е снабден с по-устойчиво защитно стъкло, въпреки че не изглежда по-различно. Въпреки подобрената защита, Iphone XS също има недостатъци, когато се спуска стъклената част падайки от високо или се потапя във вода.

Най-често експертите на Gsmservice24 извършват следните видове ремонт:

 • подмяна на дисплея;
 • проблеми със сензорният екран - той може да не работи, поради падане от височина на твърда повърхност, в резултат на продължително прегряване след контакт с течност.

Екранът подлежи на поправка, ако:

 • няма цветови смущения или черни петна по време на работен режим;
 • няма проблеми с работата на LED осветлението;
 • реагира на допир или има "слепи" зони;
 • не се стартират заявки и не се дават команди без вашето участие.

Подмяна на батерията.

 • ако след зареждане на батерията тя много бързо се разрежда и свършва;
 • зареждането се извършва твърде дълго време;
 • изключва се преди да е напълно заредена;
 • изключва се при високи температури или при ниски температури;
 • задният панел се деформира.

Ако има наличие на някои от тези проблеми е възможно батерията да е повредена и трябва да бъде заменена.

Животът на батерията може да бъде значително намален при неправилна употреба: дълъг престой на студено или в помещения с висока влажност, прегряване, проникване на течност.

Защо да изберете Gsmservice24

Ако вашият Iphone Xs е в беда, не се опитвайте да го поправите сами или с помощта на приятели. Свържете се с нашия специализиран сервизен център Gsmservice24. Така ще спестите нерви, време и пари. Ако се свържете с нас ще ви помогнем и бързо ще възстановим работата на любимия ви iPhone. Ние можем да направим всякакъв ремонт на добра цена като започнете с подмяната на дисплея и завършвайки със сложен многокомпонентен ремонт на устройството. Ще ви предоставим безплатни съвети и бърза диагностика, за да разберете причината за повредата. Вие можете да използвате куриерската услуга от всяка част на България.

За повече информация, моля свържете се с нас Gsmservice24

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.