Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Samsung Galaxy S7

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

samsung-galaxy-s7-Корпорацията Samsung порядъчно усложни ремонта на флагманския апарат Samsung Galaxy S7. Това устройство от външната страна е без нито един винт, а цялото му вътрешно съдържание е защитено от влага, в резултат на което, отварянето на залепената задна част на корпуса на смартфона, покрита със стъкло, се получава само с помощта на манипулация чрез пластмасова вендуза.

Под голямата батерия, чийто капацитет е 3000 mah, се крият кабелите подредени на слоеве един върху друг, поради което подмяната на порта за зареждане или платката ще бъде невъзможна, без демонтаж на OLED-дисплея.

Стъклото в Samsung Galaxy S7 използва Gorilla Glass технологията, а това значи, че има повишена устойчивост на удари и надрасквания.

Често срещани проблеми с телефона Samsung Galaxy S7

Практиката на нашия сервизен център за ремонт на Samsung Galaxy S7 в София показва, че повредите на южнокорейското устройство могат да бъдат свързани както с хардуерни, така и със софтуерни фактори.

Ако телефонът не се включва или отказва да се зарежда, то това може да е сигнал за попадане на влага вътре в корпуса, механично увреждане на захранващия конектор или зарядното устройство, повреда в платката или софтуера.

Ако устройството ви отказва да работи със СИМ картата, не се включва Wi-Fi, забива или от време на време спонтанно се изключва, за решаване на проблема обикновено помага софтуерния ремонт на мобилния телефон Samsung Galaxy S7.

По-сериозен проблем са белите ивици по екрана, неправилно работещите елементи за управление, липсата на реакция при опитите за сензорно управление. Тези грешки възникват най-често поради силен удар в резултат на невнимателна експлоатация на телефона и обикновено повредените части се нуждаят от замяна.

По-рядка причина за поправки в нашия сервиз за ремонт на Samsung Galaxy S7 в София става неквалифицираната намеса в конструкцията на апарата.

Нека се запознаем накратко с телефона Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 – най-известният смартфон от 2016 г. на корейския технологичен гигант. Според разработчиците, устройството е получило редица нови функции, които не са били представяни в мобилните устройства.

Феноменален процесор

В основата на Galaxy S7 стои Exynos 8 Octa, оборудван с 4 ядра Exynos M1 с високи показатели на производителността, както и 4 ядра Cortex-А53, които поддържат работата на устройството в режим на икономия на енергия.

Надеждна защита

Елегантният корпус, затворен в стъкло, изработен от метална сплав, приятен на допир, надеждно лежи в ръката. Прахо- и водо-устойчивият стандарт на защита IP 68, позволява без страх да използвате устройството на плажа, под дъжда или около басейна. Инженерните решения са позволили да оставите изходите и конекторите отворени, а в потребителите да не възниква дискомфорт при използване на допълнителните тапи.

Живи снимки

Galaxy S7 ще помогне да запазите в паметта всички най-важни епизоди от живота си. Dual Pixel Sensor матрицата с технологията за фазово откриване позволява да фокусирате обектите в кадъра толкова бързо, че лесно да можете да отстраните всички обекти в движение и да получите невероятна яснота във всеки кадър.

Освен това, дори при слаба светлина, Galaxy S7 успява да предостави много добри резултати. Основната причина се крие в това, че Samsung са решили да спрат „състезанието с мегапикселите“, разработвайки увеличен по размер сензор.

Връщане на MicroSD слота

Много потребители се зарадваха, че корейският производител е решил да върне възможността за увеличаване на паметта чрез външни компактни носители. Още повече, че максималният обем на картата памет се увеличават всяка година.

Бързо зареждане и продължително време за работа

Ако в предишното поколение флагмани на Samsung, батерията е откровено слабо място, то в Galaxy S7 този недостатък може да се счита за отстранен. Капацитетът на батерията е 3000 mah.

Освен това, усъвършенстваната технология за бързо зареждане позволява за по-малко от половин час да заредите батерията на 66%.

s7 Режим на активен дисплей

Още една интересна новост от Samsung – режимът за постоянна активност на дисплея. Дори и в заключено състояние, устройството може постоянно да показва часа, датата, съобщенията, календара, заряда на батерията – за да изберете интересуващите Ви опции и фоново изображение, трябва да влезете в настройките.

Не се притеснявайте, че тази функция може да се отрази негативно върху продължителността на работа на устройството – разработчиците твърдят, че консумацията на дисплея в такова състояние е минимална.

Игрови режим

Производителите са се погрижили и за голямата прослойка от своите потребители – геймърите. Консумацията на енергия дори и в най-ресурсоемчките игри е значително по-ниска, устройството за разлика от предшествениците си, не се нагрява по време на сесия, а за максимален комфорт и пълно потапяне в игровия процес, преди началото на играта можете да изключите сензорните бутони в долната част на екрана и постъпването на съобщения, които винаги идват в най-важния гейм момент.

В случай, че желаете да споделите игровите си постижения със света, Galaxy S7 ще ви помогне лесно да записвате скрийншотите на геймплея.

Samsung Galaxy S7 обединява в себе си всички предимства, които трябва да притежава един съвременен смартфон. Качествена камера, мощен процесор, както и много интересни функции, които ще направят използването на мобилното устройство още по-комфортно.

Както виждате, това е доста сложно технологично устройство и неговата поправка трябва да се възлага на квалифицирани експерти, за да сте сигурни в качеството на изпълнение на услугата и продължителната работоспособност след това.

Списък с услуги

Извършваме ремонтни дейности с всякаква сложност и обем, включително и:

  • подмяна на стъклото и дисплея;
  • подсушаване и почистване след попадане на вода в устройството;
  • подмяна на контакти, бутони, шлейфове;
  • запояване на чипсет, подмяна на платки и функционални модули;
  • работа със софтуер.

 

Високото качество на ремонтните дейности осигуряваме благодарение на наличието на специално оборудване. Нашият център разполага с опитни специалисти с висока квалификация.

Разполагаме с оригинални резервни части, така че в деня на поправката ще извършим ремонта на Samsung Galaxy S7 в София.

На всички ремонтни дейности даваме 3 месеца гаранция.

Защо да дадете за ремонт своя Samsung Galaxy S7 при нас?

Нашият сервизен център е – висококвалифицирана работилница с най-добрите майстори, добре ориентиращи се в особеностите на конструкцията на мобилното устройство, а също така разполагат и с цялото необходимо им специализирано оборудване. Ние сме готови да предложим най-благоприятни условия за ремонта на Samsung Galaxy S7:

  • Надеждни компоненти винаги на склад. Вашият телефон ще работи последователно и дълго;
  • Бързина. Срокът за извършване на ремонта – от 30 минути;
  • Удължена гаранция. За всички типове ремонти – три месеца гаранция.

Мобилният телефон в условията на съвременните реалности – това е незаменима вещ, която винаги трябва да е под ръка и най-важното – в идеално техническо състояние. Ако по волята на обстоятелствата се случи така, че мобилният телефон излезе от строя, заповядайте в нашия сервизен център за ремонт на Samsung Galaxy S7 в София. Ние ще Ви помогнем да запазите обичайния ритъм на живот, отстранявайки всяка неизправност в рамките на деня.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.