Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Samsung A70

Съвременните смартфони са изключително елегантни, стилни и приличащи по-скоро на бижу, отколкото на мобилен телефон. Тази тяхна красота обаче ги прави много уязвими към счупвания или физически увреждания, така че обръщането към сервиз за ремонт на Samsung A70 е твърде често. Защо е добре да ползваме услугите на специализиран сервиз? Можем ли да очакваме качествени услуги от GSMService24 и може ли да се оправи залят с вода смартфон?

Може ли да се извърши ремонт на залят с вода Samsung A70

Моделът няма IP67 или IP68 степен на водоустойчивост, което означава, че дори и неволното разливане на малко вода върху него, може да предизвика повреда и необходимост от ремонт. Възможно ли е обаче да се направи пълно възстановяване на изгубената функционалност на Samsung A70, дори и ако устройството изобщо не се включва? Разбира се, това е напълно възможно, но е по силите само на квалифицирани майстори, разполагащи с подходящите инструменти и оборудване.

GSMService24 е сервиз, който многократно е извършвал подобни ремонти и всички клиенти са останали доволни от резултата. Процедурата се изразява във внимателното разглобяване на Samsung A70, анализирането на пораженията и възстановяването и подмяната на корозиралите токопроводящи писти и микросхеми.

Как се извършва смяна на дисплей

Смартфонът Samsung A70 притежава доста голям 6,7 инчов дисплей, а това всъщност се явява и най-уязвимата част от апарата. Въпреки наличието на здраво закалено стъкло Corning Gorilla Glass 3, дори и неволният удар в плътна масивна повърхност създава голяма вероятност от счупване и поява на пукнатини. При подобен проблем е редно веднага да се реагира и той да се отстрани незабавно, тъй като може да наруши изцяло или частично реакцията на сензора, както и да Ви нарани физически.

Смяната на дисплея и изобщо цялостният ремонт на Samsung A70 е препоръчително да се извърши в специализиран сервиз, като GSMService24.com, защото: 

  • Има създаден екип от специалисти, с подходящ стаж и образование;

  • Работим само с оригинални подходящи инструменти и оборудване, позволяващи бързото и качествено изпълнение;

  • Смяната се извършва модулно, което означава, че външното стъкло, сензорният слой и матрицата са в един общ модул.

Колко време ще отнеме ремонтът

Ние ценим времето на нашите клиенти и се стараем максимално бързо да реагираме на всяка ситуация. Модулните ремонти много ни помагат за това, тъй като ни позволяват в рамките на около един работен ден да извършим целия процес и да елиминираме напълно възникналите неизправности. Въпреки това, съществуват и случаи, в които ситуацията е много влошена и изисква повече време. Подобен сценарий се наблюдава при залят с вода Samsung A70, който е престоял известно време след намокрянето и водата всъщност е успяла да нанесе големи поражения по електрониката.

Ремонтът изисква голяма прецизност, концентрация и усилия от страна на майстора, а всичко това е равносилно и на повече време. Въпреки това, ние сме имали подобни случаи и с всички сме се справили успешно, което е резултат от многогодишната ни практика и натрупан опит.