Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на iPhone 5C

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

В този раздел ще ви разкажем за видовете ремонти като: Замяна дисплея на, стъклото, корпуса на, смяна на микрофона, смяна полифоничния високоговорител на, замяна на високоговорителя, камерата, конектора за слушалките, смяна на батерията, бутона за включването, конектора за синхронизация и зареждане, на бутона Home, ремонт на платката, подмяна на SIM приемника, почистване след попадане на влага, подмяна на аудио контролера, подмяна на SIM-държача и замяна виброалармата.

Вид ремонт на iPhone
Смяна на touch screen дисплея на iPhone 5C
Смяна на стъклото на iPhone 5C
Смяна на корпуса на iPhone 5C
Смяна на микрофона на iPhone 5C
Смяна на полифоничния високоговорител на iPhone 5C
Смяна на високоговорителя на iPhone 5C
Смяна на камерата на iPhone 5C
Смяна на конектора за слушалките на iPhone 5C
Смяна на батерията на iPhone 5C
Смяна на бутона за включване на iPhone 5C
Смяна на конектора за синхронизация и зареждане на iPhone 5C
Смяна на бутона Home на iPhone 5C
Ремонт на платката на iPhone 5C
Смяна на захранващия контролер на iPhone 5C
Почистване след попадане на влага на намокрен iPhone 5C
Смяна на аудиоконтролера на iPhone 5C
Смяна на Wi-Fi модул на iPhone 5C
Смяна на виброзвънеца на iPhone 5C

Подмяна на дисплей и стъкло на iPhone 5c

За разлика от много други сервизни центрове, в нашия се извършва отделна подмяна на стъклото и замяна дисплея. Това става възможно благодарение на специалното ни оборудване и квалифицирани специалисти, които могат да извършват този вид ремонт. Ако след падане на апарата, върху стъклото се появят пукнатини, но телефона реагира на докосванията, в този случай се извършва само на стъклото на айфон 5с, без да се заменя самия дисплей. Ако при падне или каквито и да било други въздействия, изображението изчезне или се появят линии върху екрана, то в този случай е необходима и на самия дисплей. В много случаи, при смяната на дисплея или стъклото трябва да се подмени и корпуса. Това е необходимо, тъй като при падания и удар в твърда повърхност, корпусът се деформира така, че замяната му е задължителна. Смяната на корпуса ще възвърне първоначалния безупречен вид на смартфона. Този вид ремонт в нашите центрове отнема от три до пет часа.

5s Падане

При падане върху твърда повърхност от голяма височина също така може да предизвика повредата и на други компоненти на вашия електронен помощник. Така например, много често при падания може да се повреди и камерата. Ако ударът е върху лицевата предна част на смартфона, може да се развали предната камера, а ако се деформира и корпуса, той може да повреди и основната камера. Отсъствието на изображение по време на снимане, липсата на светкавица и фокусиране ясно показва, че е необходима подмяната на камерата. Това действие се предприема само в случаите, когато е невъзможно провеждането на процедура по нейното възстановяване. В рамките на един час, наш специалист ще замени камерата и вие отново ще можете да продължите да се наслаждавате на безупречната работоспособност на вашия смартфон.

Смяна на микрофон на вашия

Замяната на микрофона се извършва в случаите, когато Вашият събеседник не ви чува по време на разговор. Понякога, при неизправен микрофон, човекът отсреща може да чува странични шумове или друга намеса по време на разговора с Вас. Всичко това означава, че микрофона трябва да бъде ремонтиран или заменен с нов. Но не винаги горепосочените проблеми се появяват по вина на вашия телефон. Същите симптоми могат да се появят и в резултат на неизправност на гласовия високоговорител в телефона на вашия събеседник. Ако гласовият високоговорител е извън строя, то по време на разговор е възможно да чувате изкривен гласа на обаждащия се или други всевъзможни видове намеси под формата на шумове. Всички тези неудобства ще бъдат отстранени веднага след тази на говорителя.

5s repair Подмяна на полифоничен високоговорител

Освен гласовия високоговорител, в iPhone 5с има и друг говорител – полифоничният. Този говорител ни дава възможността да чуваме сигналите от входящите повиквания или други такива. Точно с помощта на този високоговорител, ние чуваме звука, възпроизвеждан от аудио и видео плейъра. Както можете да предположите, смяна на полифоничния говорител елиминира проблемите свързани с липсата на звук при входящо повикване или съобщение, отсъствието на звук по време на възпроизвеждане на видео или музика, както и при липсата на звук по време на използване на приложения. Този вид ремонт в нашия сервизен център се извършва в рамките на един час от момента, в който наш специалист пристъпи към поправката. Говорейки за звука, не може да не споменем и компонента, чрез който се наслаждаваме на любимата си музика през слушалките. Това е гнездото за слушалките. Първият симптом за неизправност на този конектор е пълната липса на звук по време на използване на слушалките. Също така, звукът може да бъде изкривяван с прекъсвания или неяснота. Подмяната на жака за слушалките позволява всички гореспоменати симптоми да бъдат отстранени и вие да продължите да се наслаждавате на качественото звучене на любимите си аудиозаписи.

Смяна на аудиоконтролер

В телефона има микросхема, неизправността на която може да обхване всички симптоми на неизправност на полифоничния високоговорител, микрофон и жака за слушалките, както индивидуално, така и съвкупно. Това е аудио-контролерът на iPhone 5c, който е много чувствителен и може да се развали при падане на смартфона, попадане на влага вътре в iPhone или при най-малкия спад на напрежението, което може да се получи при използване на неоригинално зарядно устройство. Подмяната на аудиоконтролера на iPhone 5С, както и подмяната на захранващия контролер на iPhone 5С е един от най-сложните и скъпи ремонти, извършвани в нашия сервизен център. Тази дейност се осъществява под микроскоп, така че този ремонт изисква максимална концентрация и огромен опит. Имайки предвид сложността на тези ремонти, за изпълнението им е необходимо и по-дълго време, особено сравнявайки с останалите видове ремонти, извършвани в нашия сервиз. Затова, ако случайно се натъкнете на такъв проблем, трябва да се въоражите с търпение и да изчакате, докато бъдат изпълнени всички необходими действия. В редки случаи това отнема 2-3 дни.

Замяна на бързо разреждаща се батерия

Другият компонент, без който по-нататъшното използване става невъзможно или доста трудно, това е батерията. С течение на времето, батерията на изчерпва ресурсите си. В този случай, тя трябва да бъде подменена. Замяната на батерията решава проблема с бързия разряд на смартфона, самоволното му изключване или рестартиране и изключване при нисък заряд на батерията. Подмяната й в нашия сервизен център трае около 30 минути.

Смяна на бутоните

Не само батерията има своя определен ресурс на работоспособност. Такъв е наличен и в бутона за регулиране силата на звука, бутона за включване и бутона Home. Имайки предвид високата интензивност на използване, замяната на бутона Home е по-разпространена услуга от подмяната на бутона за включване. Във всеки случай обаче, ако един от тези бутони се развали, то това би предизвикало много трудности при по нататъшното използване . Така че, ако бутонът за включването не работи, то в случай на изключване на вашия смартфон, няма да можете да го включите отново. Ако пък бутона Home откаже да работи, то вие няма да можете да излезете от нито едно работещо приложениес. Както виждате и в двата случая, посещението в сервизния център е неизбежно. Избирайки нашия сервизен център, вие получавате възможност в най-кратки срокове да бъде извършен качествен ремонт, получавайки гаранция за цялата извършена ремонтна дейност и заменени части.

Подмяна конектора за зареждане

Подмяната конектора за зареждане и синхронизиране се извършва в случаите, когато вашият телефон спре да се зарежда, зареждането отнема повече време от обичайното, вашият iphone не се свързва с компютъра или възникват проблеми в процеса на синхронизация.
Процедурите по почистването след попадане на влага вътре в корпуса и запояването върху платката са стандартни услуги. Ремонта на платката се извършва след като бъдат отстранени всички остатъци от водни следи под и над микросхемите и другите компоненти. Ремонта на платката на айфон 5с е процес по възстановяване на корозиралите контакти, което е неотложна процедура след проникването на влага вътре в iphone. Навременното извършване на тези два процеса в повечето случаи позволява да се избегнат сериозни последствия и скъпи ремонти.

Замяна на сим приемника на iPhone 5c

Замяната на SIM-приемника и подмяната на сим-държача в много случаи помага за решаването на проблема с нестабилния мрежов сигнал. При деформация на сим-държача, SIM-картата може да се намира в неправилно положение в SIM-приемника, което в последствие води до отслабване на мрежовия сигнал или до липса на такъв. Неизправният SIM-приемник може да бъде причината за възникването на случай, в който вашият смартфон да не „вижда“ SIM-картата, а на екрана на апарата да се появи надпис, който Ви уведомява, че не е поставена SIM-карта в телефона.

Също така, само в нашия сервизен център, в рамките на 30 минути може да се извърши подмяната на виброзвънеца на iPhone 5с. Този малък, но понякога необходим компонент може да се окаже полезен за вас в най-неочаквания момент. Така, че не го пренебрегвайте.

Попитай за цена:

0897555597
Наши услуги:

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.