Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонтът на iPhone 13 Pro Max

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
iPhone 13 Pro Max разполага със зашеметяващ 6.7-инчов Super Retina XDR дисплей и е снабден с мощния чип A15 Bionic. Устройството предлага подобрена издръжливост на батерията, 5G връзка и усъвършенствана здравина с Ceramic Shield стъкло на предния панел. В сравнение с предшествениците си, той предлага значително развитие в производителността, камерата и общото потребителско изживяване.


Смяна на стъкло:

Напукано или счупено стъкло може да предизвика голяма неприятност. В gsmservice24.com сме специализирани в смяната на стъкло на всички видове смартфони. Нашите опитни техници внимателно премахват повреденото стъкло и го заменят с чисто ново, осигурявайки безпроблемно пасване и възстановяване на оригиналния външен вид на устройството. С нашата прецизност, вашият iPhone 13 Pro Max ще се върне в изящното си и безупречно състояние.


Смяна на дисплей:

В някои случаи повреденият дисплей може да изисква пълна замяна. Ние разбираме важността на напълно функционален дисплей за оптимално потребителско изживяване. Важно е да се отбележи, че след замяната на дисплея на iPhone 13 Pro Max, функцията Face ID може да не функционира. Това се дължи на уникалното съчетание между оригиналния дисплей и компонентите на Face ID. Въпреки това, нашите техници ще извършат смяна на дисплея с внимание, осигурявайки ярки цветове и яснота.


Смяна на микрофон:

Неизправен микрофон може да създаде значителни затруднения при разговори или записи на вашия iPhone 13 Pro Max. Ако се сблъскате с проблеми с микрофона, gsmservice24.com може да ви помогне. Нашите опитни техници притежават знанията и уменията да заменят неизправния микрофон, гарантирайки, че ще бъдете чути ясно и разбираемо. Този сложен процес включва достъп до вътрешните компоненти на устройството, премахване на неизправния микрофон и инсталиране на нов с прецизност.


Смяна на камера:

Камерата на телефона е впечатляваща функция, която ви позволява да правите изумителни снимки и видеоклипове. Ако се сблъскате с проблеми, свързани с камерата, или ако тя е повредена, gsmservice24.com може да ви предложи решение. Ние имаме опит в замяната на модула на камерата, гарантирайки оптимално качество на изображението и функционалност. Процесът включва разглобяване на устройството, премахване на повредената камера и инсталиране на нова, позволявайки ви отново да се насладите на качеството на iPhone 13 Pro Max.


Смяна на батерия:

Ако забележите, че животът на батерията на вашия iPhone 13 Pro Max вече не е толкова продължителен, колкото преди, може да бъде време за смяна на батерията. Ние предлагаме услуги за смяна на батерията, предоставяйки ви удължено време на живот на батерията и по-дълъг използваем период. Нашите техници извършват тази замяна с грижа и прецизност, гарантирайки, че новата батерия е монтирана перфектно и функционира оптимално, позволявайки ви да останете свързани през целия ден.Доверете се на gsmservice24.com за вашите нужди от ремонт на iPhone 13 Pro Max и се насладете на безпроблемно изживяване.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.