Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Nokia Lumia 550

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Nokia- Microsoft lumia 550Microsoft Lumia 550 – новият бюджетен смартфон, дебютният изход на който се очакваше от милиони фенове на известната финландска марка, славеща се с качеството на своите преносими продукти.

Този апарат наистина е впечатляващ със своите способности на много разумна цена. Дисплеят му е с диагонал от 4.7 инча с резолюция 720 x 1280 пиксела, позволяващ удобно на гледате цифрово съдържание, включително и видео в HD качество. Съвременният му високоскоростен процесор Snapdragon 210 с четирите си ядра в комбинация с вградената памет, чийто обем е 8 GB и оперативна памет от 1 GВ, позволяват на устройството да изпълнява всякакви задачи – от работа с офис приложения до доста сериозни и изискващи използването на големи изчислителни ресурси игри.

Въпреки своята здравина и качество на монтажа, майсторите на нашият сервизен център все по-често са изправени пред необходимостта да ремонтират този смартфон, което е пряк резултат от търсенето на този модел.

Причините за обръщение към сервизния център GSMService24

Най-честите повреди на смартфона Lumia Microsoft 550 са механични. За съжаление, дори и най-подредените и дисциплинирани потребители на смартфони не са застраховани от такива проблеми като падане на апарата или удар в твърда повърхност. Последиците от подобни случаи могат да бъдат най-различни – от малки щети по защитното стъкло, което в този случай е сглобено в едно цяло с тъчскрийна и дисплея до повреда в елементите на системната платка.

Втората по честота причина за неработоспособността на смартфона Lumia 550 – това е излагането му на влага, което води до най-различни последици за смартфона, независимо от неговата марка или модел.

Най-накрая, едно от най-слабите места на смартфоните от серията Lumia е захранващия конектор, който в резултат на честото и небрежно използване може да излезе от строя.

Всички тези повреди ще бъдат отстранени бързо и качествено от нашите специалисти и то с гарантирано качество още в присъствието на клиента.

Защо трябва да се възползвате от услугите на нашия сервизен център?

Независимо от това какви са причините за повредата на Microsoft Lumia 550, ние ще се справим с възстановяването на работоспособността на устройството, предоставяйки на нашите клиенти следните предимства:

  • Безплатна диагностика и оперативен ремонт на смартфона Lumia 550 за около час;
  • Използване само на оригинални резервни части/компоненти;
  • Фирмена гаранция от GSMService24;
  • Най-достъпни цени на всички видове ремонти.

Ако се наложи, ние ще заменим всеки детайл от корпуса, конекторите, ще ремонтираме говорител/микрофон, ще конфигурираме софтуера на смартфона, ще поправим камерата.
Ние предлагаме на клиентите си изключително професионално ниво на обслужване, индивидуален подход, изгодни цени, бързина и най-изгодни условия за партньорско сътрудничество.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.