Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Nokia 2.1

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Nokia 2.1

Ремонт на Nokia 2.1: смяна на стъкло и екран в София

Смяна на стъклото на NOKIA 2.1, както и стъклата на всички други смартфони, са склонни към счупване. В нашия случай става дума за един от най-новите модели на тази компания - NOKIA 2.1. Ремонтът на стъклото на този смартфон не се отличава за нашите специалисти в Gsmservice24.com от останалите мобилни телефони.

Gsmservice24.com ще ви бъдем полезни със следните ремонти:

  • счупен екран - най-често срещаният провал на смартфоните;
  • захранващ конектор - често счупен или наводнен;
  • микрофонът не работи - тази услуга се изпълнява много бързо;
  • събеседникът не се чува - всичко е по-лесно от всякога, говорителят работи, просто проблемът вероятно е от контакта на високоговорителя или платката, той се променя много бързо, без запояване;
  • батерията бързо се разрежда - всичко е по-сложно тук, тъй като не е сигурно откъде точно идва проблемът, може да е повърхностен. Подмяната на батерията на NOKIA 2.1 ще реши всичко или ще трябва да направим пълна диагностика, а ремонта може да доведе до подмяната на контролера;
  • страничните бутони не работят - смяна също е много бърза;
  • ремонт след влага или наводняване - тук диагностиката може да отнеме няколко дни, а след това да се определи дали може да се ремонтира и колко ще струва.

Няколко думи за самия модел и ремонта на NOKIA 2.1

За да оцелеят компаниите в условията на съвременна конкуренция на пазара за продажби и да запазят позициите си високи, производителите на телефони трябва редовно да актуализират моделите си да се приспособяват. Съвсем наскоро Nokia представи нов модел. Има промени във фотоапарата, технологията на екрана, а теглото е намалено с 45 грама. Във всички отношения, телефонът е станал по-мощен и удобен. Всички функции се подобряват и работата на телефона се харесва от потребителите.

Сервизният център Gsmservice24.com ремонтира не само традиционните повреди, които включват подмяна на някои части от конструкцията, но също така извършва цялостен ремонт на повредени телефони.

Смяната на сензорния екран на Nokia 2.1 в София може да се окаже необходима за вашия телефон, ако в резултат на падане или удар, по време на който е възникнал контакт с твърд, остър предмет, на екрана се появяват пукнатини.

Всеки ден ни задават въпроса - възможно ли е да се смени само стъклото, ако сензорният екран и дисплеят работят. Нашият отговор е -  не. В този телефон, както и във всяка луминесценция, дисплеят и стъклото са едно нещо.

Искаме да ви дадем съвет: вземете си протектор за стъкло, носете смартфона си в кейс.Тогава вероятността да се счупи дисплеят е по-малка. Ако обаче това ви се случи обърнете се към нашите професионалисти от Gsmservice24.com и ние ще направим всичко възможно, за  да възстановим смартфона Ви.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.