Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на IPhone 13 Mini

iPhone 13 Mini, излязъл през 2021, замени своя предшественик — 12 Mini. По традиция новият модел стана не само по-продуктивен, но и по-функционален. Производителят е усъвършенствал камерата, но също така е използвал редица технологии, които не са се срещали досега в нито един друг iPhone. Този модел е забележителен и с това, че е последният Mini — Apple никога повече няма да пусне своите смартфони в компактното изпълнение.

В нашия сервизен център често се обръщат клиенти, които се интересуват от ремонт на IPhone 13 Mini. Въпреки че моделът е съвсем нов, на нашите специалисти често се налага да отстранят такива повреди, като счупване на стъклото на екрана, повреден дисплей, разбит заден панел, разбито стъкло на камерата и др. Почти всички тези повреди възникват поради невнимателно използване, което не се покрива по условията на гаранционното обслужване.

Замяна на стъкло на iPhone 13 Mini

Apple представя все по-здраво стъкло на предния панел във всеки свой нов модел смартфон. Но, за съжаление, все още не са измислили такова стъкло, което да не се разбива. Така че падането на телефона от масата или от ръцете на твърда повърхност, като асфалт, почти винаги завършва с появата на пукнатини на предния панел. Това важи особено за случаите, когато смартфонът се използва без калъф и допълнително защитно фолио или стъкло.

Ако матрицата е цяла, то няма нужда да се сменя целият дисплей. Достатъчно е да се залепи ново стъкло. Големият опит и професионално оборудване позволява на нашите специалисти да извършват тази операция качествено, без риск от увреждане на матрицата.

Замяна на дисплея iPhone 13 Mini

Смяна на екрана на iPhone 13 Mini обикновено се случва в резултат на механични повреди. Случаите на изгаряне на дисплея са редки поради факта, че моделът е нов. Смяната на екрана на iPhone 13 Mini е доста скъпа поради високата цена на оригиналния модул. Можем обаче да предложим по-достъпни ремонти на дисплея на iPhone 13 Mini:

  • като се използва неоригинален модул, но с добро качество;

  • с помощта на оригиналната матрица, но без рамка.

Замяната на дисплея на iPhone 13 Mini в този случай ще струва много по-евтино.

Замяна на задното стъкло на iPhone 13 Mini

Този модел, както и цялата линия на iPhone 13, има корпус от стъкло и метал.В случай на падане на устройството, задният панел може да бъде покрит с пукнатини. В такъв момент препоръчваме да не отлагате ремонта на задното стъкло на iPhone 13 Mini, защото влагата и прахът ще попаднат вътре в корпуса, което може да доведе до още по-големи проблеми.

Замяна на батерия на iPhone 13 Mini

Такъв ремонт на iPhone 13 Mini може да се наложи доста бързо, ако не се спазват препоръките за зареждане на устройството, както и при активното му използване: например да играете игри, да гледате филми или да общувате чрез видео-връзка.

Подмяна на батерията на iPhone 13 Mini изисква отлепване на задния панел. За да не повредите панела и вътрешните елементи на смартфона, препоръчваме да поверите тази процедура на нашите техници, които ще направят ремонта бързо и на добра цена.