Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на iPhone 7

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Вид ремонт на iPhone 7
Смяна на счупен дисплей на iPhone 7
Смяна на счупено стъкло на iPhone 7
Смяна на преден и заден панел на iPhone 7
Смяна на микрофона на iPhone 7
Смяна на зуумър на iPhone 7
Смяна на високоговорителя на iPhone 7
Смяна на предна и задна камера на iPhone 7
Смяна на букса на iPhone 7
Смяна на батерия на iPhone 7
Смяна на копче за включване/отключване на iPhone 7
Смяна на букса за синхронизация и зареждане на iPhone 7
Смяна на Home бутона на iPhone 7
Ремонт на платката на iPhone 7
Почистване на намокрен iPhone 7
Смяна на аудио буксата за слушалки и хендсфри на iPhone 7
Смяна на вибрацията на iPhone 7
Смяна на Wi-Fi антената при проблем с wifi на iPhone 7
Смяна на на буксата за зареждане на iPhone 7

Ремонт на Iphone 7 в София. Извършваме ремонти от всякаква степен на сложност. При нас диагностиката и доставката са безплатни. Цялата дейност се извършва веднага след приемането на апарата в сервиза. Средното време за ремонт: 1 час.

Подмяна на дефектни резервни части — дисплеи, батерии, шлейфове, говорители и други компоненти на телефона. Отстраняваме неизправности по платките. Сменяме микросхеми и възстановяваме елементи — резистори, кондензатори, конектори и проводници.

iPhone 7 – "ябълковият" смартфон със свръхтънък корпус, мощна камера и подобрена батерия. Новото устройство се предлага на купувачите в пет различни цвята, в матово и гланцово изпълнение. Той е снабден с 64-битовия A10 процесор, вградената памет в устройството е до 256 GВ. 3D Touch значително е намалил броя на бутоните за изпълнение на едни или други действия, Facetime HD Quad Full HD камерата със 7 мегапикселова резолюция Ви позволява да правите качествени снимки и видеоклипове при всякакви условия. iPhone 7 е снабден с 4.7 инчов дисплей, яркостта на който се е увеличила с повече от 20% в сравнение с предишните модели. Всички тези предимства обаче спират да радват собственика на смартфона след неочаквана повреда. Въпреки високата надеждност на апарата, в някои случаи за решаването на проблема се налага извършването на ремонт на iPhone 7 в нашия сервизен център. Ние разполагаме с всичко необходимо, за възстановяване работата на вашия смартфон в рамките на няколко часа.

Особености при ремонта на iPhone 7

Ремонт на iPhone 7Ако сте залели смартфона с вода или сте го притиснали силно в джоба на дънките, не се опитвайте да го поправяте сами. Обърнете се към сервизния център GSMService24, майсторите на който знаят какво да правят в подобни ситуации. Ние ще извършим предварителна диагностика и ще открием излезлите от строя детайли, ще извършим тяхната подмяна и ще възстановим работоспособността на апарата. Дори не е необходимо да идвате до сервизния център – при необходимост ние ще изпратим куриер, който ще вземе счупения смартфон и ще ви го върне след ремонта. Сервизният център GSMService24 има голям практически опит в ремонтите на "ябълковите" устройства. Ние оказваме пълно съдействие на собствениците на iPhone 7, извършвайки ремонт и настройки на смартфоните със запазване на всички данни.

Ако сте залели смартфона с вода или сте го притиснали силно в джоба на дънките, не се опитвайте да го поправяте сами. Обърнете се към сервизния център GSMService24, майсторите на който знаят какво да правят в подобни ситуации. Ние ще извършим предварителна диагностика и ще открием излезлите от строя детайли, ще извършим тяхната подмяна и ще възстановим работоспособността на апарата. Дори не е необходимо да идвате до сервизния център – при необходимост ние ще изпратим куриер, който ще вземе счупения смартфон и ще ви го върне след ремонта. Сервизният център GSMService24 има голям практически опит в ремонтите на "ябълковите" устройства. Ние оказваме пълно съдействие на собствениците на iPhone 7, извършвайки ремонт и настройки на смартфоните със запазване на всички данни.

Ремонта на iPhone 7 в София от GSMService24 – това е:

  • Гаранция за всички видове дейности – 1 година;
  • Безплатна предварителна диагностика;
  • Бърз ремонт (най-малко 15 минути, максимум – зависи от проблема);
  • Цените се определят в зависимост от цената на резервните части;
  • Безплатна куриерска доставка на апарата до сервиза;
  • Качествени резервни части.

Нашите майстори извършват ремонти от всякаква сложност – подменят екрани, възстановяват платки след попадане на влага, ремонтират бутони, извършват настройки и дори много повече. Голяма част от ремонтните дейности се извършват в присъствието на клиента, като ремонтът отнема не повече от час.

Във всеки случай, ние ще ви помогнем, като възстановим устройството с оглед на желанията ви, намалявайки времето и разходите за ремонта до минимум и ще направим всичко възможно за да може в най-кратки срокове отново да използвате смартфона си.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.