Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

HTC U Ultra сервиз

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
HTC U Ultra сервиз

В сервизния център GSMService24 в София можете да ремонтирате htc u ultra с почти всяка неизправност. Какво да не правим – не сменяйте системната платка, ние ги ремонтираме. Съществуват случаи, при които дори и незначителна повреда, в гаранционния сервиз ще Ви предложат замяна срещу заплащане. В нашия сервиз Ви предлагаме ремонт на платката, а не да я заменим.

Подмяна на екрана на HTC U Ultra

Едно от най-честите посещения на сервизния център - това е счупеното стъкло. Подмяната на оригиналното стъкло за htc u ultra се извършва само модулно. Модулът – това е дисплей, стъкло, тъчскрийн – залепени със специално лепило, благодарение на което под стъклото никога няма да попаднат прах и малки частици.

Ремонтът на htc u ultra по смяната на дисплея или екрана се извършва в рамките на 1 час и 40 минути*, но при условие, че детайлът предварително е резервиран по телефона.

Подмяна на задния стъклен панел

Задният капак страда от удари, толкова често колкото и дисплея. Също така, при падане може да пострада и стъклото на камерата. В htc u ultra стъклото на камерата и задната част на корпуса са 2 различни детайла.

Подмяната на задното стъкло се извършва в рамките на 40 минути*. Има няколко цвята на задното стъкло: бяло, розово, тъмно-синьо, тъмно-зелено. Най-скъпото - това е сапфиреното стъкло, което е поставено само във версията HTC U Ultra Glass Sapphire Edition. Цената на стъклото се уточнява отделно.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.