Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Huawei P20 Pro

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro

Смяна на екрана с Huawei P20 Pro

Екранът P20 Pro има модулен монтаж, съответно дисплеят и стъклото се сменят като едно цяло. Съществуват и методи за смяна само на стъкло, но на дисплея и на сензора не трябва да има микропукнатини. Можете да разберете дали вашият трябва да се смени заедно със стъклото или трябва да се сменят заедно след диагностика от Gsmservice24.com. Ние ще ви направим безплатна диагностика и ще ви кажем колко струва ремонта и колко време ще отнеме.

В оригиналния вариант няма подмяна само на стъклото или само на дисплея, всички части са вече сглобени в един модул. Смяната на оригиналния модул отнема малко време. След подмяната се изпълнява процедурата за пресоване. Телефонът се поставя в камера, където двустранната лента се фиксира при ниска температура и високо налягане. Ние от Gsmservice24.com сме обурудвани с професионална и висококачественна техника, с която може да извършим тези процедури.

Поправката на P20 Pro, защото не се включва

Ако вашият смартфон, не се включва и не се зарежда, причината може да е чипът на захранване. Но първото нещо, което трябва да проверите е батерията, защото ако е повредена, симптомите са подобни. Първото нещо, което трябва да се направи е ние от Gsmservice24.com да направим пълна диагностика. След това ще установим дали проблемът е от самата батерия или от захранващия модул. След установяването на повредата, ще ви кажем колко ще струва ремонта. Преценката дали да извършим самия ремонт е изцяло ваша.

Можете да ни посетите в град София, квартал Студентски град или да ни изпратите смартфона си по куриер.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.