Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Смартфонът Xiaomi Redmi Note 5 е един от най-популярните модели на китайската компания. Телефонът е оборудван с 8-ядрен процесор Snapdragon 636 с честота 1,8 GHz, 5,99-инчов сензорен екран (2160 × 1080 пиксела) и батерия с капацитет 4000 mAh. Въпреки високото качество на този апарат и неговите отделни части, в даден момент настъпва някаква неизправност, която налага ремонт. И тук специализираният сервиз GSMService24.com може да помогне.

Как се сменя дисплей на Xiaomi Redmi Note 5

Всички части в съвременните телефони, включително и в смартфона Redmi Note 5, се подменят модулно, което означава, че в един пакет има няколко компонента. Например, модулът за дисплея е съставен от предното защитно стъкло, междинния сензорен слой и матрицата, изобразяваща образа. Когато някой от тези компоненти се счупи и спре да работи, целият този модул се подменя заедно с всички изброени части. В това всъщност се състои и ремонтът на Redmi Note 5.

Без значение, дали липсва образ на дисплея, стъклото му е счупено или напукано или липсва реакция при натискане върху иконите, това налага смяна на модула на дисплея. Когато се използва висококачествен оригинален компонент и ремонтът е извършен правилно, никога не можете да познаете, че това устройство е било в сервиз. На външен вид е идентично с вида си преди повредата, а функционално качествата се запазват напълно.

Какви видове ремонти извършваме в GSMService24.com

Когато става дума за ремонт на Redmi Note 5, най-честите причини за обръщане към сервиз GSMService24.com са:

  • Счупен екран;

  • Камерата или светкавицата не работят;

  • Корпусът е счупен, напукан, ожулен;

  • Телефонът не “вижда” SIM картата;

  • Гнездото за зареждане е счупено;

  • Телефонът не се зарежда (или отнема много повече време от преди);

  • Сензорът не реагира на докосванията на екрана;

  • Батерията на телефона бързо се изтощава.

  • Има проблеми със звука (липсва музиката, звуците от известията).

Тези проблеми обикновено възникват не поради производствени дефекти, а поради небрежност в използването на смартфона. Едно просто изпускане, намокряне, случаен удар в твърда повърхност, носенето на апарата в джоб с монети или ключове. Всичко това и още много примери могат да повредят устройството и да възникне необходимост от ремонт на Redmi Note 5.

Колко ще Ви струва поправката на Redmi Note 5

Вероятно вече се досещате, че всичко зависи от естеството на повредата, колко струват нужните резервни части и дали те са налични на склад. За всеки случай, нашите специалисти предварително провеждат безплатна диагностика, която показва всички налични повреди в апарата. После уведомяваме клиента с конкретно изработена за него оферта и след потвърждение от негова страна, нашите майстори се захващат с ремонта на устройството.