Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

iPhone 12 Pro

Съвременните мобилни устройства, включително и iPhone 12 Pro, отдавна са нещо повече от телефони за провеждане на разговори. Днес те ни дават достъп до интернет и цялото виртуално съдържание, без значение дали четем текст или гледаме видео. Въпреки това, по една или друга причина, в даден момент възникват неизправности, които трябва да се отстранят. Това с пълна сила важи и при ремонта на iPhone 12 Pro, който беше пуснат от компанията Apple миналата година. Нека видим, в кои случаи устройството има нужда от ремонт и къде е препоръчително да се даде за поправка.

Кои са най-честите повреди в iPhone 12 Pro

В зависимост от начина на използване и средата, в която се експлоатира мобилното устройство, най-често необходимост от ремонт на iPhone 12 Pro настъпва в случаи на:

  • Счупен или частично напукан дисплей;

  • Наличие на множество драскотини по стъклото или корпуса;

  • Проява на софтуерна неизправност или бъг;

  • Прекомерно разреждане на батерията;

  • Поява на пукнатини по стъкления корпус.

Разбира се, горният списък съдържа най-честите повреди и причини за обръщение към сервизен център GSMService24. Други неизправности могат да са свързани с неработещата камера, конектор или бутони за усилване и намаляване на звука. Доста често се случва при нас да постъпват клиенти, които преди това са извършвали опити за самостоятелна поправка на своя iPhone 12 Pro, което разбира се е довело до допълнителни повреди.

Кои са основните стъпки при ремонта

GSMService24.com е специализиран сервиз за ремонт на мобилни устройства и при нас на поправка подлежат дори и най-новите модели смартфони на компанията Apple, като iPhone 12 Pro. Ако имате проблеми с неговата функционалност или лош външен вид, когато го донесете при нас, основните стъпки при ремонта ще бъдат:

  1. Безплатна консултация относно отстраняването на възникналите неизправности;

  2. Извършване на безплатна диагностика в рамките на 20-30 минути;

  3. Вземане на решение от страна на собственика на устройството за неговата поправка;

  4. Извършване на необходимите ремонтни дейности;

  5. Проверка изправността на устройството от страна на клиента и заплащане на услугата, включително и използваните нови резервни части.

Защо да се доверите на GSMService24

Освен от гореизброените предимства, избирайки специализирания сервиз GSMService24.com, Вашето устройство ще бъде обслужено от хора с многогодишен стаж в областта и множество отстранени повреди, включително и изброените в този материал. Ние използваме само оригинални резервни части, поради което гарантираме неразличим от оригинала външен вид, след провеждане на нужната манипулация, а също даваме и гаранция за извършените от нас услуги, така че възползвайте се!