Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонтът на iPhone 12 Pro

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

iPhone 12 Pro лесно намери мястото си на пазара за смартфони със своите иновационни функции и впечатляваща производителност. Въз основа на успеха на предшествениците си, той предлага редица подобрения, които повишават потребителското изживяване на ново ниво.


Смяна на стъкло:

Една от най-изразителните характеристики на iPhone 12 Pro е изящният му стъклен дизайн. Въпреки това, неизбежното се случва и счупеното стъкло може да промени общия вид на устройството. За щастие, gsmservice24.com предлага професионални услуги за смяна на стъкло, осигурявайки безупречно възстановяване на външния вид на вашия смартфон. С помощта на опитни техници и напреднали инструменти, процесът обикновено отнема около 1-2 часа, като ви позволява бързо да продължите да използвате устройството.


Смяна на дисплей:

Яркият Super Retina XDR дисплей на iPhone 12 Pro е истинско възхищение. Въпреки това, повреден или неизправен дисплей може значително да влоши визуалното изживяване. Можете да разчитате на нас за смяната на дисплея на вашия телефон. С висока ефективност, прецизност и грижа, техниците ще се погрижат новият дисплей да бъде интегриран безупречно, предлагайки ви ярко и потапящо визуално изживяване. 


Софтуерни неизправности и грешки:

Дори и най-продаваните устройства понякога се сблъскват със софтуерни проблеми. Ако имате проблеми със софтуера на вашия iPhone 12 Pro, gsmservice24.com ще ви помогне. Нашият опитен екип е запознат с диагностицирането и отстраняването на софтуерни проблеми. Независимо дали става въпрос за нереагиращи приложения или сривове на системата, ние гарантираме, че вашият телефон отново ще работи безпроблемно. 


Смяна на батерия:

С времето, производителността на батерията може да се влоши, което влияе на общото използване на вашия iPhone 12 Pro. За да възвърнете оптималния живот на батерията, gsmservice24.com предлага надеждни услуги за смяна на батерията. Опитните ни техници ще заменят батерията на вашия смартфон, гарантирайки, че тя отново работи ефективно.iPhone 12 Pro е изумително устройство, което въплъщава ангажимента на Apple към иновациите и отличността. Въпреки това, дори и най-продаваната технология може да се сблъска с проблеми. Изберете gsmservice24.com за надеждни ремонти и възвърнете вашето устройство в оптимално състояние.


Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.