Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на телефон HTC One M7 и смяна на тъч скрийн

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

ремонт на htc one

Ако сте притежател на този смартфон, със сигурност вече сте оценили надеждността му. Но за съжаление след време възниква нуждата от необходимост да се обърнете към специалисти за ремонта на Вашия HTC One M7. Като правило тези модели телефони много рядко се развалят по вина на производителя и за това често ние трябва да отстраняваме неизправностите, свързани с така наречения човешки фактор. Какво означава това? Например, ако смартфонът е паднал, то със сигурност се е появила нужда от подмяна на стъклото на HTC One M7, а ако телефонът Ви се е намокрил, то той ще изисква намесата на опитен майстор, който да използва професионално оборудване.

Ние извършваме професионални ремонти на HTC One M7, използвайки оригинални резервни части. Нашите майстори са високо квалифицирани, благодарение на което поправките ще бъдат направени бързо и качествено. Също така ние разполагаме с голяма складова наличност на резервни части и 90% от устройствата ги ремонтираме в рамките на 2-3 дни, ако е необходим сложен ремонт.

Ако Вашият HTC One M7 се нуждае от ремонт в София, свържете се с „gsmservice24“, където ще Ви бъде предложено: 1. Безплатна диагностика на устройството Ви 2. Отговорен подход (ще ви възстановим парите, ако не сте доволни от качеството на ремонта) 3. Гъвкава система за отстъпки 4. Продължителна гаранция за свършената работа и на компонентите 5. Кратки срокове за ремонта (85% от устройствата се ремонтират на същия ден).

Наименование на услугата Описание на услугата Срок за ремонта* Гаранция
Подмяна на стъклото

Подмяна на дисплея

Счупили сте стъклото на устройството си? Няма изображение на екрана? В този случай е необходима подмяна на дисплейния модул.

Този детайл идва заедно със стъклото + дисплея
Отделно стъклото не се подменя и не препоръчваме тази операция !!!

60 мин. 1 мес.
Подмяна на корпуса Замяната на корпуса е придружена с пълното разглобяване на смартфона, а това е необходимо ако има пукнатини или драскотини. 40 мин.
Подмяна на конектора за слушалките Подмяната на конектора за слушалките е необходима в случаите, в които при включване на слушалките отсъства звук. 20 мин. 3 мес.
Подмяна на конектора за зареждане Ако няма реакция, когато свържете зарядното устройство или конекторът е хлабав, то той трябва да бъде заменен. 30 мин. 3 мес.
Подмяна на слуховия високоговорител Обикновено през слуховия високоговорител може да проникне прах и влага, в резултат на което детайлът се поврежда и трябва да бъде подменен 30 мин. 3 мес.
Подмяна на микрофона Начинът за определяне на повредата на микрофона е много проста. Ако събеседникът не Ви чува, това означава, че проблема е в микрофона. 40 мин. 3 мес.
Подмяна на вибромотора Ако липсва вибросигнал, диагнозата е еднозначна, че е необходима подмяна на вибро мотора. 30 мин. 3 мес.
Подмяна на SIM-конектора Ако телефонът ви не вижда СИМ-картата, то една от причините може да се крие в повредата на SIM-риидъра. Подмяната на този компонент обикновено решава проблема. 30 мин. 3 мес.
Ремонт на бутони Отсъства реакция при натискане на бутона за включването или регулирането на силата на звука в телефона Ви? Поправката или подмяната на този компонент най-вероятно ще реши проблема! 30 мин 3 мес.
Ремонт на захранващата верига Ако телефонът не се включва и не реагира на включването на зарядното устройство, то най-вероятно проблема е в електрическата верига. Подмяната на захранващия блок обикновено решава този проблем. 60 мин. 3 мес.
Подмяна на WiFi модула Отсъствието на WiFi сигнал или невъзможността за свързване към безжичната мрежа означава, че проблемът най-вероятно се дължи на повреда в WiFi-модула. 20 мин. 3 мес.
Подмяна на акумулатора Ако телефонът започне бързо да се разрежда или не задържа заряда, батерията трябва да се подмени. 20 мин. 3 мес.
Подмяна на задната камера Ако основната камера не реагира на включването, или има някакъв дефект, то тогава е необходима подмяната на този компонент. 20 мин. 3 мес.
Подмяна на предната камера Предната камера рядко се разваля, но ако случайно се наложи замяна на тази част, ние сме готови да направим това. 5 мин.
Диагностика Нашият сервизен център извършва диагностика на устройството преди ремонта или по Ваше желание. 5 мин.
Софтуерни ремонти Ако смартфонът Ви не зарежда софтуера или работи нестабилно, то най-вероятно има нужда от подмяна на фърмуера. Нашите експерти ще извършват този вид услуга в най-кратки срокове! 5 мин. 2 сед.
Ремонт след попадане на влага Ако телефонът ви случайно се намокри, първо го изключете и не го свързвайте към зарядното устройство! Ремонтът след попадане на влага е една от най-трудоемките задачи! Нашият сервизен център разполага с всичко необходимо за да възстанови устройството ви, след, като в него е попаднала вода. 1 ден 1 мес.

* Срокът за ремонта зависи от наличността на необходимите резервни части и ангажираността на специалистите.

Ние предлагаме:
● Ремонтът на вашия смартфон се извършва от опитни професионалисти със стаж на работа не по-малко от 3-х години;
● Ремонтът на 85% от устройствата се извършва още на същия ден;
● Продължителна гаранция за свършената работа и използваните резервни части, в периода на която ние се ангажираме да отстраним повторна повреда;
● Използване само на качествени и проверени резервни части, което гарантира продължителната работа на устройствата;
● Получавате намаление при последващ ремонт в нашия сервизен център.

Доставка на устройствата в сервиза

За Ваше удобство, ние въведохме услугата куриерска доставка. Куриер ще пристигне на указано от вас място и ще вземе повреденото устройство, след което ще го достави в сервиза, а след ремонта ще Ви го върне обратно.

Високо качество

Три фактора за качество в нашия сервизен център:
1. При нас работят само опитни професионалисти.
2. Ние използваме само висококачествени компоненти, благодарение на което след ремонта, устройството ще продължи да работи още много дълго.
3. При ремонтите нашите експерти използват само професионално оборудване.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.