Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Huawei P9

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

счупен екранНа всеки телефон може да му се наложи помощ от специалист. Не забравяйте, че ремонтът на Huawei трябва да се извърши от опитен експерт, който наистина ще може да възстанови вашето устройство, а не да влоши неизправността. В нашата компания инженерите имат много опит точно в тази практиката, поради което ремонтът на Huawei P9 ще бъде извършен качествено и бързо!

Подмяна на дисплея на Huawei P9

Именно този тип ремонт на Хуауей, както и на други телефони, е много популярен. След механично въздействие, като падане или удар, е необходима подмяна на дисплея на Хуауей П9. Дори падането от джоба може да доведе до пукнатини и отделяне на парчета от екрана. Това се случва, без неизправността да се отразява върху работата на телефона. Нашият съвет обаче е: своевременно да подмените екрана на Хуауей П9. Защо ще попитате Вие? През най-малките пукнатини в устройството попада прах и мръсотия, което влияе неблагоприятно върху по-нататъшната безопасна подмяна. Смяната на екрана на Huawei P9 се извършва чрез поставянето на качествени компоненти от доказани доставчици.

Смяна на стъклото на Huawei P9

Собственият склад за резервни части ни дава възможността за бързо извършване на ремонта на Хуауей П9. 93% от счупванията са ремонтират в деня на обръщението. Подмяната на дисплейния модул на Huawei P9 се извършва за около един работен ден. Ще дойдете в удобно за вас време и експерт ще извърши ремонта. А вие ще имате време да се насладите на чаша чай или кафе и да се отпуснете малко. Смяната на стъклото на Хуауей П9 е придружена от издаването на гаранция.

Смяна на сензора на Huawei P9

Телефонът не иска да реагира на вашите команди? Отказва да отговоря на разговорите? Значи, проблемът е в сензора. Това най-често се случва след падане, а екрана може да остане цял. Смяната на тъчскрийна в Huawei P9 се извършва в нашата работилница на достъпна цена. За нашите клиенти действат намаления, а ние се радваме на всеки клиент. Подмяната на сензора на Хуауей П9 се извършва бързо и качествено. Цената може да се уточни по телефона.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.