Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонтът на iPhone 14 Pro Max 

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->


iPhone 14 Pro Max е най-новият модел на Apple, създаден да подобри изживяването с вашия смартфон. С богато технологично съдържание и иновативни функции, той предлага производителност и функционалност на ново ниво. Въпреки това, дори и най-развитите устройства могат да изпитат проблеми с времето.


Смяна на стъкло:

Злополуки се случват, и ако вашия iPhone 14 Pro Max има счупено или надраскано стъкло, е от съществено значение да потърсите професионална помощ за неговата смяна. Нашите опитни техници разполагат със знания и експертиза, за да извършат точна и безпроблемна смяна на стъклото, възстановявайки оригиналния вид и функционалност на вашето устройство. Доверявайки телефона си на нас, можете да бъдете спокойни, че използваме компоненти от високо качество, осигурявайки издръжливо и надеждно решение.


Смяна на дисплей:

При повреден дисплей, е важно да се доверите на професионалисти за замяната му с нов.Ние предлагаме професионално подновяване на дисплеи, специално предназначени за iPhone. Важно е да се има предвид, че след смяната на дисплея, функцията Face ID няма да бъде налична. За да запазите целостта на устройството си и да осигурите успешна смяна на дисплея, ви препоръчваме да се доверите на gsmservice24.com.


Почистване на високоговорител:

Високоговорителят на вашия смартфон играе важна роля за ясен и завладяващ звук. С течение на времето, прах и замърсявания могат да се натрупат, което довежда до заглушен или изкривен звук. Въпреки че почистването на високоговорителя може да възстанови функционалността му, това е задача, която е най-добре да се довери на професионалисти. В gsmservice24.com нашите опитни техници разполагат с необходимите инструменти, за да почистят високоговорителя на вашия телефон по безопасен и ефективен начин .След почистването, можете да се насладите на оптимално качество на звука, без риск от повреда на устройството.


Почистване на микрофон:

Функциониращия микрофон е задължителен за ясни и безпроблемни разговори на вашия смартфон. Ако имате проблеми с микрофона, препоръчително е да потърсите професионална помощ за почистване. Техниците ни в gsmservice24.com имат опит в почистването на микрофони и гарантират внимателно отстраняване на всякакви пречки или замърсявания, които могат да повлияят на неговата работа. С нашия подход към детайлите можете да бъдете сигурни, че устройството ви ще запази своите висококачествени аудио възможности.
Когато става въпрос за ремонт на вашия телефон, да се доверите на професионални услуги като тези, предлагани от gsmservice24.com, е най-добрият избор. Нашият екип от опитни техници е специализиран в ремонт на iPhone и предлага точни и надеждни решения.


Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.