Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Сервиз за iPad Mini 4

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

сервиз за ipad mini 4Ремонт на iPad Mini 4

Нарушенията в работата на Айпад Мини 4 обикновено са причинени от механични увреждания на компонентите на устройството или софтуерна повреда. Повредата на различните вътрешни компоненти на устройството и по-специално на матрицата най-често се случват при контакт с влага, попаднала във вътрешността или при падане от голяма височина. Най-крехката част на устройството е дисплея, а подмяната трябва да се извършва колкото се може по-внимателно.

Ремонт на iPad Мini 3 (Айпад 4) в компанията GSMService24. Най-често срещаните повреди:

 • изход на батерията от строя;
 • отказ на модула, отговарящ за Wi-Fi;
 • повреда на системната платка;
 • пукнатини, драскотини по корпуса или екрана;
 • отказ на бутоните.

Опасност от непрофесионална намеса

Ако Вашият iPad Міпі 4 е започнал да работи неправилно или се е повредил напълно, не бива да отстранявате проблемите самостоятелно. Тъчскрийнът контактува с Wi-Fi или GSM антените, върху шлейфа са функционалните бутони, така че всяка небрежност при свалянето на стъклото може да стане причина за повреда на модулите. С цел да спестите от ремонта на устройството в сервизен център, използвайки непрофесионална намеса може да доведе до по-сериозни последствия, и в такъв случай експертът няма да успее да възстанови функционалността на таблета.

Ремонт на iPad Міпі 4 (Айпад 4) на достъпни цени

Сервизът GSMService24 предлага високо квалифициран ремонт на най-различни модели таблети от марката Apple на умерени цени. Служителите на нашата компания са преминали специална подготовка, имат богат опит при възстановяването на тази висококласна техника и в идеалния случай са запознати със спецификата на тези устройства. Поправката на iPad Mini 4 се извършва чрез използването на оригинални резервни части и оригинално оборудване.

В списъка от услуги, които извършваме влизат и следните:

 • подмяна шлейфа на бутона „Дом“ („Home“), включване, беззвучен режим, регулиране на звука и на долния шлейф;
 • подмяна на микрофона и високоговорителите;
 • компютърна диагностика на таблета;
 • подмяна на задната и предната камера;
 • подмяна на задния капак;
 • подмяна на матрицата на екрана;
 • възстановяване на намокрен таблет;
 • смяна на стъклото;
 • подмяна на акумулаторната батерия;
 • възстановяване на софтуера.

Диагностиката позволява да се разкрие причината за неизправността на Айпад Мини 4, която при нас се провежда напълно безплатно, а времето за ремонта зависи от сложността на повредата. Често за ремонтните дейности се изискват не повече от 30 минути. След края на ремонта се дава фирмена гаранция от 1 месец. Също така е възможно да ви доставим ремонтираното устройство чрез куриер до дома.

Бързо и надеждно възстановяване работоспособността на iPad Mini 4

 • Заповядайте лично в нашия сервиз или оставете заявка на нашия сайт.
 • След диагностика ще научите точното времето и стойност за работата.
 • Специалистите ще пристъпят към ремонта на устройството, и Вие ще получавате товарен чек.
 • В крайна сметка, куриер може да Ви достави напълно функциониращия таблет или Вие сами да си го вземете.

Защо за ремонта е целесъобразно да се обърнете към нашия сервизен център?

Отлична локация

Нашата компания е разположена на достъпно място в София. В случай на постоянно сътрудничество, компанията ни предлага и куриерска доставка, благодарение на която при Вас ще пристигне служител на нашата компания и ще извърши диагностиката за установяване на причините за повредата.

Изгодни цени.

Обикновено хората, които се опитват да спестят, правят опити за самостоятелна намеса в устройството, без да знаят точния източник на повредата. Сервизният център GSMService24 предлага ниски цени на услугите. След извършване на ремонта даваме гаранция, по време на която обслужването е абсолютно безплатно. Освен достъпните цени, ремонтът на iPad Мini 3 (Айпад Мини 4) означава прилагането на изключително официални резервни части, които Можете да си купите от нас.

Професионална работа.

поправка на ipad mini 4Майсторите на компанията ни в най-кратки срокове ще елиминират повредата, независимо от нейния характер. Проблем със софтуера, подмяна на повреден екран, смяна на корпуса, възстановяване работата на камерата – всичко това може да се реши от нашите служители. Ремонтът на компютърната техника – това е сложна технологична процедура, която е препоръчително да се възложи на специалисти с голям опит.

Ние настоятелно Не препоръчваме да извършвате ремонтите на таблетните компютри на фирмата Apple, следвайки съветите от интернет. Няма гаранция, че човека, показващ тези съвети, самият той е запознат със съответната техника. Всички нелогични действия само ще влошат повредата, правейки ремонта на устройството много по-скъп.

Служителите на нашата компания с радост ще Ви помогнат. Ние извършваме ремонти с всякаква сложност. А експертите ни ще ви кажат защо е възникнала неизправността и ще ви консултират как трябва да се грижите за джаджата си, за да избегнете подобни неприятности в бъдеще.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.