Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Huawei P10 Plus сервиз


Huawei P10 Plus сервиз

Експресен ремонт на Huawei P10 Plus

Обслужването на Huawei P10 Plus в сервизния център в София се извършва в деня на донасяне на телефона за ремонт. Поправката се извършва на три етапа: диагностика, съгласуване и ремонт. При стандартни повреди, като например смяна на счупеното стъкло на екрана, дейността се изпълнява в рамките на около един работен ден.

Това е реален срок, но при условие, че предварително са резервирани нужните детайли по телефона. За вас това е безплатно, а на нас ни позволява да планираме резервните части в нашия склад и да ремонтираме Huawei P10 Plus максимално бързо.

Подмяна на стъклото и екрана на Huawei Ascend P10 Plus

Счупеното защитно стъкло на дисплея в Huawei P10 Plus се сменя само заедно с дисплея, тъй като това е един детайл – дисплейн модул. В комплекта на дисплейния модул влизат: дисплея, тъчскрийна, стъклото, шлейфа. Също така, в комплекта може да присъства и средната част на рамката.

Времето за ремонта на хуауей п10 плюс по смяната на дисплея се извършва в рамките на около един работен ден. При силни повреди на корпуса, времето за поправката се увеличава пропорционално с работата на майстора.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.