Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Смартфонът Huawei Nova 5T е изключително достъпен и съвременен телефон, притежаващ голям висококачествен 6,26” дисплей, който е покрит със здраво закалено стъкло Gorilla Glass. Това обаче прави апарата много податлив на счупвания, спуквания или покриване с множество драскотини. Как бързо и лесно да извършите ремонт на този модел, какви други проблеми можете да отстраните в сервиза на GSMService24.com, на какви цени и за колко време?

Възможен ли е ремонтът на дисплея на Huawei Nova 5T

За щастие, производителят на смартфона знае за зачестилите проблеми със счупения дисплей на апарата и произвежда оригинални резервни части, позволяващи модулния ремонт на Huawei Nova 5T. Това означава, че ако Вие имате проблем с пълна или частична липса на образ, поява на вертикални или хоризонтални ивици върху изображението, ремонтът ще се извърши модулно. Модулът е съставен от един общ пакет на матрицата, сензорния слой и стъклото.

Когато при ремонта на смартфона Huawei Nova 5T се използват оригинални резервни части, крайният резултат е впечатляващ, защото визуално устройството не се различава от новото. Това с пълна сила важи и във функционално отношение, защото Вие ще получите неразличима по качество картина и реакция на смартфона.

Какви други услуги се предлагат в GSMService24.com

Ние сме един от малкото сервизи за ремонт на Huawei Nova 5T, които предлагат пълен арсенал от услуги по отстраняване на различни проблеми и повреди по апарата. Част от списъка е:

  • Смяна на дисплей, матрица, сензорен слой, счупено/напукано стъкло;

  • Неизправност в конектора за зареждане, конектора за слушалките;

  • Повреда на предната или задната камера, тяхното стъкло, фотосензор;

  • Неработещ високоговорител, слушалка, микрофон;

  • Счупен, напукан, ожулен корпус и странична рамка;

  • Повредени бутони за усилване/намаляване на звука, за заключване;

  • Неработеща системна платка, шлейф, прекъснати токопроводящи писти, повредени микросхеми и радиочасти.

Колко време отнемат

Отделните видове ремонти на смартфона изискват различно време и ангажираност на нашите майстори. Въпреки това, поради специално пригодените ни работилници и най-ново оборудване, дългогодишният стаж на експертите ни и локалната поддръжка на множество резервни части, ремонтните дейности при нас протичат бързо и качествено. За смяната на дисплея на Huawei Nova 5T, са ни необходими само няколко часа работа.

Колко струва

Цените в GSMService24.com са различни и зависят от степента на повредата, колко струват резервните части, каква ангажираност се изисква от наша страна. Въпреки това, всеки наш клиент с повреден Huawei Nova 5T има право на безплатна диагностика, в която се откриват всички възникнали неизправности и на база тях се изготвя индивидуална оферта. Възползвайте се!