Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонтът на iPhone 14

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->


iPhone 14 съчетава мощна производителност, изумителен дисплей, напреднала камера, продължително време на работа на батерията и подобрена защита на данните, което осигурява изключително удобство за потребителя. Неговият новаторски процесор гарантира бърза работа и безупречна възможност за мултитаскинг. Дисплеят Super Retina XDR предлага ярки цветове и изключителна яснота, което ви потапя в изживяване с невероятни визуални ефекти. Със своята напреднала камера телефонът прави страхотни снимки и видеоклипове, благодарение на подобрения стабилизатор на изображението и функциите за компютърна обработка на изображения. Оптимизираното управление на енергията и подобрената технология на батерията осигуряват продължително време на работа, което ви позволява да останете свързани и продуктивни през целия ден. Също така предоставя по-надеждна защита на вашите данни и лична информация, като използва функции като Face ID и биометрично откриване за сигурен достъп до устройството.


Смяна на стъкло:

Ако имате напукано или повредено стъкло на вашия смартфон, ние предлагаме професионални услуги за смяна на стъклото. Гарантираме точно и безпроблемно пасване на новото стъкло. В gsmservice24 използваме само висококачествени компоненти, за това можете да бъдете уверени, че стъклото на вашия телефон ще бъде възстановено в оригинално състояние.


Смяна на дисплей

Следвайки многостъпални процедури и използвайки оригинални компоненти, gsmservice24.com гарантира безупречна инсталация на нов дисплей. Въпреки че функционалността на Face ID може да не бъде запазена след смяната, екипът ни ще се погрижи всички останали функции и възможности на вашия iPhone 14 да бъдат напълно възстановени.


Когато става въпрос за ремонт на вашия iPhone 14, gsmservice24.com предлага надеждни и професионални услуги. Избирайки gsmservice24.com, можете да бъдете спокойни, че телефон ще бъде ремонтиран с използване на качествени компоненти и с особено внимание към детайлите.


Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.