Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Сервиз за MacBook Air

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

ремонт на macbook air в софия

Този епълски ноутбук се появи преди четири години, като през 2008 г. той стана най-тънкият в света. Впрочем, тъй като вече е минало достатъчно време, той изглежда в момента има доста забележителни конкуренти, способни да предложат за по-малко пари нещо повече от прост ултратънък корпус. Единственият USB-изход и нестандартния видео-изход Mini Display Port очевидно се превърнаха в явни недостатъци.

Две години обаче след пускането на морално остарелия вече, но по своето време предизвикал фурор хардуер на „Макбук Еър“ последва неизбежното допълнение, премахващо много от недостатъците на модела. Вече Макбук Еър е достъпен в 11.6-инчова и 13.3-инчова версия. Максималната дебелина е 17 мм, а всичко това тежи малко повече от килограм. По този начин, Apple възвърна пазарния си дял.

В новите модели ноутбуци, вместо хард дискове вече се използват само SSD-носители. Освен това, те са получили безбутонен тракпад, заедно с другите си алуминиеви колеги и двойно (т.е. до два!) увеличение на USB-портовете, а сред другите промени може да се спомене липсата на инфрачервен порт. За съжаление обаче е отстранена също така и подсветката на клавиатурата и сензора за осветеност на екрана. Операционната система вече идва на флаш-носител, така че на практика е елиминирана необходимостта от оптично устройство.

Продуктова гама на MacBook Air

Продуктовата гама изглежда така:  MC234RS/A, MC966, MB003RS/A, MC506LL/A, MB543RS/A, MB940RS/A, MC233RS/A, MC505LL/A, MC967, MC968, MC965.

Тези ноутбуци са красиви, но за съжаление са ощетени от към надеждност. Пантите на дисплея, например може да се разхлабят и счупят. Традиционно (за съжаление) слабото място на Apple са твърдите дискове. Тези ноутбуци имат ZIF HDD 1.8″, но ситуацията за спасения е малка.

Така, че вашият модел MacBook Air ако се нуждае от ремонт, ако имате нужда от поправка в София – непременно се свържете с нашия сервизен център GsmService24. Ако имате нужда от следните видове ремонти или услуги потърсете ни:

Видове ремонти на MacBook Air

Инсталиране на Mac OS, подмяна при получаване на механична повреда на матрицата или счупено стъкло, подмяна на твърдия диск на MacBook Air, почистване от прах или течности, подмяна пантите на капака на Mac Book Air, ремонт на клавиатурата и много повече.

– знаете ли, че всички тези работи ще бъдат изпълнени от нашите майстори бързо и с гаранция. Голяма част от работата може да бъде извършена и във вашия дом или офис. При някои тежки случаи обаче се изисква работа в нашия сервизен център.

Но във всеки случай, без значение какво се е случило с вашия ноутбук, обезателно се свържете с нас – статистиката показва, че в повечето случаи проблемът е по-малък, отколкото потребителя си го представя. Ремонтът на MacBook Air в София – това е реално.

И преди всичко, не забравяйте периодично да почиствате вашият ноутбук от прахта, тъй като това може да доведе до сериозни последици – като прегряване например.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.