Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт и сервиз на iPhone 6

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Вид ремонт на iPhone 6
Смяна на счупен дисплей на iPhone 6
Смяна на счупено стъкло на iPhone 6
Смяна на преден и заден панел на iPhone 6
Смяна на микрофона на iPhone 6
Смяна на зуумър на iPhone 6
Смяна на високоговорителя на iPhone 6
Смяна на предна и задна камера на iPhone 6
Смяна на букса на iPhone 6
Смяна на батерия на iPhone 6
Смяна на копче за включване/отключване на iPhone 6
Смяна на букса за синхронизация и зареждане на iPhone 6
Смяна на Home бутона на iPhone 6
Ремонт на платката на iPhone 6
Почистване на намокрен iPhone 6
Смяна на аудио буксата за слушалки и хендсфри на iPhone 6
Смяна на вибрацията на iPhone 6
Смяна на Wi-Fi антената при проблем с wifi на iPhone 6
Смяна на на буксата за зареждане на iPhone 6

Темата на този раздел, както вече знаете, ще бъде за ремонта на iPhone 6. Тук накратко ще разгледаме най-често срещаните неизправности  и възможностите за тяхното отстраняване. Колкото и надеждна да е техниката, проблеми винаги възникват. Безотказна техника не съществува. Устройствата на Apple разбира се не правят изключение. И така, нека да видим кои са най-разпространените неизправности в айфон 6.

iphone-6-plus-screen Повреден дисплей

Ако липсва изображение на вашия телефон, образът е изкривен или устройството е спряло да реагира на докосванията, то решението на проблема най-вероятно ще бъде в замяната на дисплея. Подмяната на дисплея на айфон 6 е един от най-често срещаните видове ремонти, след замяната на стъклото на айфон 6. Причините за повредата на дисплея често са падания и удари в твърда повърхност. Като правило, заедно с дисплея се чупи и стъклото. Повечето сервизни центрове сменят стъклото заедно с дисплея му, което всъщност е една и съща услуга. Работата е там, че подмяната на стъклото е много сложен от технологична гледна точка процес и не всички могат да извършват такава услуга. Ето защо, ако сте счупили стъклото на вашия, а дисплеят е останал непокътнат, или обратното, дисплея е спрял да работи, а стъклото е цяло, то в повечето сервизни центрове ще Ви предложат да подменят целия дисплейн модул. Тоест, ще бъде заменено стъклото и дисплея на айфон 6 с един цял модул, независимо от това дали е счупен само дисплея или само стъклото. Нашият сервизен център обаче предоставя услуга по индивидуалната подмяна само на стъклото или само дисплея.

Дефектирал корпус

При падне от височина и удар в твърда повърхност може да се повреди не само стъклото или дисплея. Доста често в случаи на падане се деформира и самия корпус. Много често, след падания корпуса може и да счупи, така че възстановяването му се оказва невъзможно. В този случай се сменя целия корпус. Подмяната корпуса на айфон6 в нашия сервизен център отнема 3-4 часа от момента, в който наш специалист поеме работата над вашия. Замяната на корпуса на може да се наложи не само след падания и в случаите на неговата деформация. Също така, докато го използвате е възможна появата на драскотини по него или износване, което значително понижава естетическият му вид. Подмяната на корпуса на айфон 6 бързо ще реши този проблем и ще можете отново да продължите да се наслаждавате на безупречния външен вид на вашия електронен помощник.

Неизправни микрофони във вашия смартфон

Също така може да се появи и проблем, при който по време на разговор, Вашият събеседник да се оплаква, че много трудно Ви чува или чува други фонови звуци, пръщене или друг шум. Ако се сблъскате с някой от тези проблеми, то за това има няколко причини. Едната от тях може да се крие в неизправния микрофони на вашия смартфон. В този случай, микрофонът трябва да се смени. Другата причина, поради която вашият събеседник може да не Ви чува е в неизправността на гласовия високоговорител на неговото мобилно устройство. Ако обаче, проблемът е в микрофона, то не бива да се тревожите за това. Такива ремонти като замяна микрофона на айфон6 отнемат само един час от времето Ви и отново ще можете да се върнете към общуването със семейството и приятелите. Съществува и друг проблем, при който може да се появи липса на звук при входящо повикване. Решението на този проблем се крие в подмяната полифоничния високоговорител. При неизправност в полифоничния говорител ще липсва и звука по време на възпроизвеждане на видео и аудио записи. Подмяната на полифоничния високоговорител се извършва в рамките на един час от момента, в който наш специалист поеме ремонта.

Освен полифоничния говорител, в iPhone6 има и гласов високоговорител. Благодарение на него можете да чувате вашия събеседник по време на разговор. В случай на неизправности в този компонент, по време на разговор може да чувате постоянни шумове, всевъзможни пукания и пръщене или да не чувате другата страна изобщо. Подмяната на високоговорителя ще отстрани тези проблеми. Замяната високоговорителя на айфон6 се извършва в рамките на един час.

iphone6plus2 Проблеми с камерата

Смяната на камерата може да е необходима в случай, че при включена камера Вие виждате изкривен образ, не виждате никакво изображение или телефона „увисва“ веднага след включване на камерата. Отсъствието на фокусиране също може да е индикация за неизправност на камерата на айфон 6. Другата причина, поради която може да се наложи подмяна на камерата на айфон6, е в липсата на светкавица при снимане. Във всеки случай обаче, ако се сблъскате с един от горепосочените проблеми, то тяхното решение е в замяната на камерата.

Бързо разреждаща се батерия

Другият често срещан проблем, с който се сблъскват потребителите, това е бързо разреждащата се батерия. Както знаете, батерията е „сърцето“ на вашия смартфон. Смяната на батерията е включена в списъка от услуги на нашия сервизен център. Ако Вашият телефон започне самостоятелно да се рестартира, произволно да се отключва или трябва по няколко пъти на ден да зареждате батерията, то най-вероятно е дошъл моментът, в който ще трябва да замените батерията. В нашия сервизен център извършваме такива ремонти в рамките на 30 минути.

Попадане на влага вътре в телефона

Другият често срещан проблем, който внезапно може да се появи и при всеки, това е попадането на влага във вътрешността. Влагата е най-лошият враг на всяка технологична джаджа. Влагата води до редица проблеми, като много често от строя излизат не само отделни части, но и цели комплекси и модули. Но, ако се свържете с нашия сервизен център навреме е възможно да избегнете сериозни последици и да се ограничите само до почистването от влагата. Почистването след попадане на влага в iPhone 6 е много продължителен процес. Този вид ремонт изисква пълното разглобяване на iPhone6 във всичките му части. Стандартната процедура при попадане на влага вътре в Iphone 6 се изразява и в ремонта по платката на iPhone 6. По специално тук се извършва процедура по възстановяване на повредените и окислени контакти, предотвратявайки се по-нататъшна корозия. Най-често след попадане на влага страдат микросхемите, разположени върху платката, тъй като те са най-чувствителни към промените на напрежението и малките изменения по захранващата верига. Една от тези микросхеми е аудиоконтролерът на iPhone 6. Неизправността на този чип може да се прояви по различни начини. Некоректно може да работи гласовия и полифоничния високоговорител, микрофона или всички заедно.

Смяна на аудиоконтролера на вашия смартфон

Замяната на аудиоконтролера на iPhone 6 се отнася до един от най-сложните ремонти и изисква повече време, отколкото останалата част от ремонтните услуги. Така, че ако случайно се появи необходимост от подмяната на аудио контролера на iPhone 6, задължително трябва да оставите това на професионалистите и да бъдете търпеливи. Другият компонент, който има сходни симптоми на неизправност – това е жакът за слушалки на iphone 6. И в двата случая, проблемът възниква при използване на слушалки. Докато използвате слушалки, може да чувате ехо или изкривен звук. При неизправност на конектора за слушалките, както и на аудиоконтролера на iphone6, звукът в слушалките по време на възпроизвеждане на аудио записи може да отсъства напълно. В този случай, има два начина за решаване на проблема: подмяна конектора за слушалките или замяна на аудиоконтролера на айфон6.

Смяна на сим приемник и сим държач

Подмяната на сим-приемника на iPhone 6 и замяната на сим-държача са различни услуги. Много хора бъркат едната с другата и обратно. Накратко ще ви разкажем каква е разликата. Сим-приемникът е механизмът от микросхеми, с помощта на които се чете информацията от SIM-картата. Sim-държачът е своеобразният транспорт на СИМ-картата, с който тя влиза в СИМ-приемника. Както може би вече се досещате, подмяната на SIM-приемника на iPhone 6 е по-сложния процес, от смяната на сим-държача на айфон6.

Проблем с виброалармата

Другата немаловажна функция на iPhone6, това е вибро-алармата. Не от всички и не винаги се използва тази функция, но има моменти, в които тя е необходима. И е много досадно, когато именно в такъв момент не можете да се възползвате от тази функция, тъй като вибрацията не работи и вие сте решили, че можете да живеете и без нея. Да, наистина, вибрацията на iPhone 6 не е основната функция на устройството, но понякога може да бъде много полезна. Подмяната на виброалармата на iPhone6 няма да отнеме много от свободното Ви време. При нас този вид ремонт отнема един час и сме сигурни, че ще дойде време, когато няма да съжалявате, че сте изчакали един час за тази поправка.

Дефекти при бутоните

Нека поговорим малко и за бутоните, които не са много, но без тях не можем. Основният и често използван бутон е един и това е бутонът Home. Съответно, замяната на бутона Home е по-разпространената услуга от подмяната на бутона за включването например. Във всеки случай обаче, независимо дали бутона Home или бутона за включването се повреди, то по-нататъшната употреба става значително по-сложна. Подмяната на бутона за включване, както и подмяната на бутона Home на айфон 6 се отнасят до ремонтите със средна сложност и този вид услуга в нашия сервизен център се извършва в рамките на два часа от момента, в който наш специалист поеме ремонта над устройството.

Внимателното боравене ще удължи времето за използване на вашия смартфон или таблет, и в случай на повреди не се отчайвайте: на ваше разположение са квалифицираните специалисти на сервизния център GsmService24.com. Десетгодишният ни опит по извършването на ремонтни дейности на сложни технологични устройства ни позволява успешно да възстановяваме смартфоните от линията iPhone, таблетните компютри и лаптопи на Apple.
Различават се два основни типа повреди :
• Повреда по вина на потребителя при падания, небрежно боравене, попадане на течности или абразивни вещества, като пясък.
• Повреда на софтуера или механично износване на движещите се части и компоненти. В тази категория, например влиза подмяната на батерията.

Гаранция за извършваните услуги

Сервизният център GsmService24 предоставя гаранция за извършената работа, а при провеждането на ремонтите се използват близки до оригинала или оригинални резервни части. Но не бива да се извършват ремонти без използването на специални инструменти, необходими на този етап за разглобяването на смартфона, след което не е възможно да се гарантира и работоспособността на устройството. Например, всяка подмяна на стъклото е доста сложна и деликатна операция, която изисква практически умения и инструменти.
Трябва също да се отбележи, че несложната за квалифициран специалист процедура по подмяната на дисплея например отнема само няколко минути.

Други причини за нужда от ремонт

Попадането на влага вътре в устройството оказва пагубен ефект върху всички негови компоненти, образувайки нежелан слой окис. Микрофонът се е повредил, високоговорителя е неизправен, а батерията е изгубила от капацитета си. Централната платка е повредена и контактните й писти. Единственото правилно решение: това е спешното посещение на сервизен център.

Замяната на микрофона, смяната на конектора за синхронизация и зареждане са доста популярни видове ремонти в GsmService24. Всички етапи от работата се извършват с предварителното съгласие на собственика на устройството и с използването на оригинални или аналогични на тях по качество изготвени резервни части.

Поверете вашият телефон на истински професионалисти
Забелязали сте, че става невъзможно да слушате музика, а и тонът при входящите повиквания се е понижил чувствително? В този случай имате нужда от подмяна на високоговорителите. Във вътрешната конструкция има два високоговорителя. В GsmService24.com е достъпна такава услуга, като замяната на полифоничния говорител. Ако повредата е в основния говорител, то замяната на високоговорителя е най-доброто решение.

Освен това, причината за некачествения звук може да се крие и в гнездото за слушалките. Замяната на конектора за слушалките в нашия сервизен център ще елиминира проблема с ниското качество на звука. Ако проблемът не се отстрани навреме, това може да доведе и до необходимост от подмяна на аудиконтролера.
Преди началото на работата по възстановяването на вашия iPhone или всяко друго устройство, специалистите на GsmService24.com ще проведат детайлна диагностика на устройството, идентифицирайки всички неизправности.
Размитото и неясно изображение или лаконично съобщение, предупреждаващо за грешка относно камерата, трябва да означава за собственика, че замяната на камерата в този случай не е прищявка, а жизненоважна необходимост за неговия смартфон. А честото включване и изключване на телефона е индикация, че е необходима подмяната на бутона за включването – тази операция ще отнеме не повече от 10 минути. В същата категория попада и бутона „Home“ на смартфона.

Частичната повреда на работоспособността на устройството, проявила се в течение на времето, говори за повредата на вътрешната структура на основната платка в iPhone. Нашият сервизен център предоставя такива услуги, като запояване на платката, което в 90% от случаите възстановява работоспособността на устройството.

Замяна на SIM-приемника и почистване
Спонтанната загуба на мрежов сигнал от iPhone, влошеното качеството на сигнала и невъзможността за свързване със СИМ-картата означава, че е нарушена контактната група на сим-картата. В този случай може да се наложат ремонти, като:

• Подмяна на SIM приемника;
• Подмяна на SIM държача.

Отсъства виброаларма при входящи повиквания, а в менюто тя е включена – най-вероятно трябва да се замени вибрацията. В GsmService24 тази процедура отнема само няколко минути. А случайното падане във вода няма да има фатални последици за устройството, ако собственикът на iPhone незабавно се обърне към специализиран сервиз, в който бързо и качествено ще се проведе процедура по отстраняването на попадналата влага.

Широката мрежа на GsmService24 ви позволява да изберете най-близкия до вашия район сервизен център. Нашите специалисти извършват качествени ремонти и компетентно техническо обслужване на смартфони, таблети и ноутбуци. Свържете се с нас и ние ще върнем работоспособността!

Наши услуги:

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.