Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

iPhone X сервиз

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
iPhone X сервиз

Смяна на букса за зареждане:

Един от често срещаните проблеми, с които се сблъскват потребителите на iPhone X, е неизправност в буксата за зареждане. Ако забележите, че устройството ви не се зарежда правилно или има проблеми с връзката, може да бъде необходима замяна на буксата за зареждане. В  gsmservice24.com, предлагаме надеждни решения за смяна на буксата за зареждане на вашия телефон. Опитните ни техници диагностицират проблема и да осигуряват безпроблемен ремонт, който гарантира лесна свързаност на вашето устройство със зарядни устройства и други аксесоари.

Смяна на дисплей:

Счупен или повреден дисплей може значително да повлияе на потребителското изживяване и да компрометира общия външен вид на вашето устройство. Късометражките филмчета и любимите ви снимки вече не изглеждат така, както трябва. За щастие, gsmservice24.com се специализира в смяна на дисплеи за iPhone X. Независимо дали става въпрос за дребна пукнатина или раздробен дисплей, техниците ни могат да възстановят визуалното съвършенство на устройството ви, като заменят дисплея. С прецизно внимание към детайлите ние гарантираме безупречен нов дисплей, който връща вашия смартфон към живот.

Смяна на високоговорител:

Ако изпитвате изкривен звук или липса на звук по време на разговори или възпроизвеждане на медийни файлове на вашия iPhone X, това може да означава проблем с високоговорителя. В gsmservice24.com предлагаме професионални услуги за замяна на високоговорителя, което ви позволява отново да се наслаждавате на кристално чист звук. Техниците ни ще диагностицират проблема и ще заменят високоговорителя с оригинален компонент, гарантирайки подобрено звуково изживяване.

Смяна на батерия:

С времето живота батерията на вашия iPhone X може да започне да се понижава, което води до по-кратко време за работа и неочаквани изключвания. Когато забележите значително намаление на производителността на батерията, подновяването й става необходимост. Gsmservice24.com предлага надеждни услуги за монтиране на нови батерии. Техниците ни бързо ще заменят батерията, гарантирайки оптимално време на работа и непрекъсната употреба на устройството ви.

Смяна на камера:

Ако камерата не функционира правилно или прави размазани снимки, може да се наложи смяна на камерата. Екипът ни в gsmservice24.com предлага услуги за смяна на камера, за да можете да продължите да заснемате моменти с яснота и прецизност. Техниците ни ще заменят неизправния модул на камерата с оригинална замяна, позволявайки ви отново да се насладите на впечатляващи снимки и видеоклипове.Когато става въпрос за ремонти на iPhone X, важно е да възложите устройството си на сериозен и надежден доставчик на услуги като gsmservice24.com. Те разполагат с екип от опитни техници, специализирани в ремонти на iPhone, включително и конкретните проблеми, споменати по-горе. Със своите познания, модерно оборудване и ангажимент към удовлетвореността на клиентите, gsmservice24.com гарантира ефективни и качествени ремонти на вашия телефон.


Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.