Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

iPhone X сервиз

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
iPhone X сервиз

Оперативен ремонт на iPhone X

С всяко пускане на нови модели, дизайнът става все по-сложен. Трудно е да се каже какво цели компанията Apple, но ремонтът на iPhone X стана много скъп. Преди всичко, новият Amoled-дисплей струва една трета част от цената на телефона.

В сервизния център GSMService24 ние правим всичко, за да може ремонтът на телефона iPhone X да не е скъп. Нашите инженери винаги се опитват да намерят най-доброто решение.

В една от най-търсените услуги в сервизния център GSMService24 в София се превърна услугата за експресен ремонт. Средното време за работа по iPhone X е около 1 час. Основното изискване — резервация на нужния детайл по телефона в София. Така, както и диагностиката, услугата е напълно безплатна.

Подмяна на защитното стъкло на iPhone X

Технологията по подмяната на стъклото на iPhone X е претърпяла съществена промяна спрямо предходната версия. Единственото изменение е, че матрицата на дисплея е станала Amoled, поради което смяната на стъклото на модула вече е по-скъпо.

На пръв поглед промяната не е голяма, а колко силно това е повлияло върху крайната цена. Факт е, че китайците все още не са се научили да правят копия на Амолед матрицата и все още няма неоригинални дисплеи.

Поради тази причина, подмяната на дисплейния модул се извършва само с оригинален детайл. Няма никакви аналози, а само оригинал. Но технологиите по ремонта постоянно се развиват и за iPhone X се появи възможност за отделна смяна на стъклото.

Има два актуални метода: loca лепило и Оса филм. Смяната на стъклото чрез използване на Loca лепило - методът е най-лесния и в същото време, има един куп недостатъци. Изброяването на всичко е безсмислено, но най-важните са:

Излишното лепило е много трудно да се премахне от корпуса на iPhone X и трябва да се използва ацетон, а това ще повреди боята върху корпуса.

Появяват се петна под формата на снежинки и произволно отлепване на новото стъкло от дисплея.

Към предимствата може да се отнесе простотата на ремонта и минималното оборудване (инфрачервена лампа). Можете дори и сами да смените стъклото на вашия iPhone X чрез лепило и ултравиолетова лампа.

Вторият метод - това е с Оса филм като слой между дисплея на iPhone X и стъклото му. Изисква се професионално оборудване, което включва ламинатор, автоклав, машина за нанасяне на филма върху стъклото (прецизно позициониране), както и компресор.

За по-малките сервизи, подобна технология е твърде скъпа и повечето сервизи извършват ремонтите по замяната на стъклото на iPhone X с помощта на loca лепило.

В сервизния център GSMService24 извършваме ремонта по технологията с Оса филм. След ремонта, вие няма да забележите разлика между новото стъкло на iPhone X. Времето за смяната е 1 ден.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.