Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

iPhone 8 сервиз

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
iPhone 8 сервиз

Бърз ремонт на телефона iPhone 8 за 1 час

Сервизният център GSMService24 е специализиран в извършването на спешни ремонти пред клиента на телефона iPhone 8. Всички ремонти се извършват стационарно и директно в сервизния център на специализирано оборудване със статична защита. Ще Ви бъде назначен майстор, с който ще можете директно да се консултирате. Диагностиката на iPhone 8 е безплатна, дори и при отказ от ремонт.

Смяна на стъкло на екрана на iPhone 8

При Айфон 8, екранът и по-точно стъклото и тъчскрийна са най-уязвимото място, както е във всеки съвременен смартфон. Смяната на счупеното стъкло се извършва модулно: това гарантира високо качество на крайния ремонт, неразличим от фабричното изделие.

Времето за смяната на дисплея на Айфон 8 при стандартен случай, когато елементите на корпуса не са повредени, е 1 час. Ако при удар, освен стъклото е повреден и корпуса, то времето за ремонта се увеличава.

Обикновено, поправката се свежда до възстановяване геометрията на ъглите на рамката на корпуса и подравняване на равнината. Ако това не се направи, то след време, екрана ще се отлепи от дисплейния модул, а в най-лошия случай е възможна появата на пукнатини по стъклото на дисплея, поради излишното напрежение върху стъклото, причинено от деформацията на корпуса, което отново ще доведе до нуждата от ремонт.

Ако е необходима подмяна на екрана, то предварително резервирайте модула по телефона в София. Това е безплатно, а когато донесете повреденото си устройство в сервизния център в София, свободен майстор веднага ще може да пристъпи към ремонта. По този начин, вие не губите време в чакане на нужния детайл. Освен това, ние знаем кои части на iPhone 8 често са нужни и държим складова наличност.

Ремонт на камерата

Често ремонтът на камерата на iPhone 8 е невъзможен поради някои конструктивни особености. Това се случва поради факта, че причината за повредата е в матрицата. Матрицата в Айфон 8 е доста крехка и при случайно падане, тя се напуква или отпоява от печатната платка. В подобни случаи се извършва подмяна.

Ремонтът на камерата е възможен само в случаите, когато са повредени външните елементи, без това да повлияе на вътрешните, като например - матрицата. Най-често на ремонт са податливи такива елементи на камерата на iPhone 8, като шлейфа и конектора.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.