Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Lenovo Vibe P1m

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

p1mКъм днешна дата е трудно да си представим общуването на младежите или бизнесмените без мобилни устройства. Моделът Lenovo Vibe P1m може да зарадва своите потребители с наличието на четириядрен процесор и обем на оперативната памет от 2 GВ, което вероятно ви позволява да направите  преценка за бързината на реакцията му и многофункционалността при изпълнение на голям брой задачи. Яркият и свръхчувствителен дисплей с външна защитна обвивка срещу надрасквания ще бъде приятно допълнение към този модел. Устройството е снабдено с 8 Мегапикселова камера, която ви позволява да правите снимки с впечатляващо качество. Въпреки това, може да възникне и необходимост от ремонт, както по вина на потребителя, така и в случай на повреда на мобилното устройство. В този случай е много важно да се обърнете към професионалисти, които ще извършат по-задълбочена диагностика и отстраняване на неизправностите с всякаква сложност.

Разпространени повреди на телефона Lenovo Vibe P1m

Lenovo Vibe P1m има в структурата си доста чувствителен дисплей, който може да бъде предмет на повреди и надрасквания. Това обаче не са всичките лоши моменти, очакващи потребителя на това приспособление:

  • счупване на тъчскрийна или сензорния модул;
  • пропадане на бутоните за регулиране на звука и включване;
  • отказ от прием на зареждане;
  • проблем със софтуера;
  • отказ от синхронизация с картата памет;
  • корпусът е повреден, тъй като материалът на устройството – пластмаса.

Къде да ремонтираме телефона Lenovo Vibe P1m?

Ремонтния сервиз GSMService24 ще окаже експертна помощ при отстраняване на проблемите с Lenovo Vibe P1m. Обръщайки се към специалистите е достатъчно само да съобщите за видимите проблеми с устройството, а останалите съпътстващи усложнения или причината за появата на проблемите ще се определят от майстора на сервиза. Специалистите на сервиза GSMService24 предлагат следния набор от услуги:

  • спешна диагностика на мобилното устройство;
  • максимално кратки срокове за ремонт;
  • следремонтно обслужване;
  • предоставяне на допълнителни компоненти, оптимално подбрани по модела на телефона.

Майсторът ще извърши ремонта посредством качествени инструменти и диагностични уреди за прецизно и компетентно определяне на повредата и отстраняването й. Можете да разчитате на нашият професионализъм, защото даваме гаранция на цялата гама от услуги, а приемливите цени ще бъдат един допълнителен бонус за вашия избор. Ние ще възстановим работоспособността и функционалността на вашето устройство за увеличаване срока на безпроблемната експлоатация.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.