Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на LG Nexus 5X

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

nexus 5x счупенДве години по-късно, изключително успешният гугълфон LG Nexus 5 получи своето продължение в лицето на модела 5Х. По технически характеристики, обновеният нексус е с леки подобрения: 5″ екран се е увеличил до 5.2″, а 4-ядерният процесор Snapdragon 800 отстъпи мястото си на 6-ядрения 808 модел, 8-МП камера се е превърнала в 12.3 МП, а към капацитета на батерията са добавени още 500 mah.

Как стоят нещата с ремонта на Nexus 5X?

Към момента на писане на статията, частите за модела вече са на разположение в нашите основни складове, така че малките дефекти ще бъдат отстранени в рамките на половин-един час във Ваше присъствие. По-сериозните ремонтни дейности се извършват, оставяйки устройството в ръцете на нашите майстори поне за 2-3 дни:

  • Дисплейния модул е предмет на замяна, в случай на повреда на сензорното стъкло, когато докосванията Ви не се разпознават от смартфона или ако екрана няма изображение, но по звуците Вие разбирате, че телефонът е включен.
  • Сменили сте зарядното и кабела, но проблемът с подаване на захранването е останал и се проявяват в прекъсване или забавяне в процеса на зареждане на батерията? Вероятно проблемът се крие в захранващия конектор или самата батерия. Също така може да се е повредил и контролер чипа на захранването. В резултат на това, за поправка на устройството е необходимо да се смени повредения компонент.
  • Бутоните върху корпуса се натискат с усилия или липсва реакция при натисканията? Смяната на съответния шлейф ще поправи ситуацията.
  • Аудиокомпонентите на смартфона също подлежат на ремонт. Например, хрипящите високоговорители, неработещия микрофон, счупения жак за слушалки могат да се заменят с нови.
  • Nexus-смартфоните по отношение на софтуера, много активно се поддържат от общността на третите страни. Но инсталирането на къстъмни фърмуери могат да объркат нещо и да се появи нуждата от нашата помощ, изразяваща се в префлаша на апарата. Това може да заличи потребителските данни и да внесе промени в системата. Този кардинален способ дори ще излекува смартфона от цикличните рестартирания и ще възстанови забравената парола за заключване на екрана.
  • Възстановяването на смартфона след попадане на влага изисква оперативност на първия етап, за да се спре разпространението на корозията. Така, че ако нямате времето да дойдете до сервиза, изпратете го с наш куриер.

Гаранция и бонуси за нашите услуги

Диагностиката в някои случаи може да се проведе пред клиента, но често за намирането на проблемите и идентифицирането на съпътстващите повреди са необходими няколко дни. Така или иначе тази опция е безплатна за всички наши клиенти. Освен това, при задържане на апарата за извършване на диагностика, можете да получите временен апарат за разговори.

За тестване на отремонтирания Nexus 5X ще получите срок от 30 дни – точно толкова е гаранционния срок за поставяне на нови компоненти и извършената ремонтна дейност.

Постоянните клиенти ще получат заслужените си отстъпки чрез индивидуални пластмасови карти при закупуване на защитни аксесоари или плащане на ремонтни услуги.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.