Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства


Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Samsung A50

Samsung A50

Смартфонът Samsung A50 принадлежи към серията Galaxy и притежава голям 6,4-инчов сензорен дисплей, който обаче при невнимание, много лесно може да се счупи. Какво може да бъде решението и добре ли е да се доверяваме на специализиран сервиз за неговия ремонт?

Може ли след ремонт Samsung A50 да изглежда и работи като нов

Напълно е възможно и многократно доказано на практика. Без значение дали става дума за смяна на спукан или счупен панел или за целия дисплей. Подобна практика е доста честа при специализираните сервизи, поради модулната конструкция и структурата на съвременните смартфони и мобилни устройства. Тоест, когато се прави смяна на дисплей на Samsung A50, в сервиза се сменя целият модул, който е съставен от дисплей матрица, сензорен слой и защитно горно стъкло. 

Трите отделни части са окомплектовани и направени в един модул от самия производител. Това гарантира пълно съвпадение, отлична функционалност и неразличима от нов модел външност. За да се постигне ефектът обаче, условието е модулът да е оригинален и създаден от производителя на устройството, а с подобни части разполагат само оторизираните и специализирани сервизи, като GSMService24.

Колко ще струва

Цените за ремонт на Samsung A50 са променлива величина, така че не можем да дадем конкретни цифри, тъй като към момента на прочита, стойностите могат да са съвсем различни. Ще споменем обаче, че сумата е правопропорционална на предоставеното качество, бързина и точност в изпълнението. Когато ремонтът бъде извършен модулно, той гарантира функционалност и външност, неразличими от предишното състояние на устройството. Също, подобни детайли са изключително дълготрайни, а ние от GSMService24 даваме и гаранция на клиента.

Това разбира се има своята не най-ниска стойност, но тя в дългосрочен план излиза наистина рентабилна. Ако отидете някъде, където Ви обещават, че ще Ви сменят само счупеното стъкло на Samsung A50 и че ще Ви излезе много по-евтино, наистина ще бъде така. Функционалността и външният вид обаче няма как да бъдат като при оригиналния модул. Ще има следи от лепило, както и от самия демонтаж, външността ще бъде нарушена и емоцията от ползването на устройството няма да е както преди. Също, Вие няма да получите гаранция за правилна функционалност, а дълготрайността също е значително по-кратка.

Какви са предимствата на GSMService24

  • Ние правим безплатна диагностика преди всеки ремонт на Samsung A50;

  • Информираме клиента за проблема и действаме винаги след неговото изрично съгласие;

  • Даваме гаранция след всеки наш ремонт;

  • Действаме изключително сръчно и бързо, а крайният ефект е най-добрият.


Възползвайте се и Вие, като се свържете с наш оператор през работно време. Очакваме Ви!


0897555597