Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Samsung A50

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Samsung A50

Ремонт на наводнен Samsung Galaxy A50

Въпреки че, Samsung A50 има IP68 защита от влага, той все още се наводнява и е необходим ремонт. Причината за това са микро-зоните, които се появяват след силно натискане или удар на телефона. Системната платка на телефона с нищо не е защитена, с изключение на чиповете.

Ремонтът на наводнения смартфон започва с диагностика. След това се поставя в ултразвукова вана, където под въздействието на ултразвук се предотвратява появата на корозия.

След като телефонът се изсуши и се направи диагностика, се съобщава на клиента какви ще са разходите за ремонта на Samsung Galaxy A50. Ако вие сте съгласни с цената за ремонт, ние започваме работа. Ако цената за ремонт е прекалено висока и вие прецените, че няма смисъл да се ремонтира, ние ще ви върнем апарата.

Смяна на стъклото без смяна на дисплея

Факт е, че всички гаранционни центрове и сервизи, сменят стъклото с дисплея, но този вид ремонт е доста скъп. За някои дисплеи, ще бъде по-целесъобразно да се смени само стъклото, оставяйки стария дисплей. Този метод има два недостатъка:

  • Първо - дисплеят и сензорът трябва да са в идеално състояние, защото времето за ремонт на смартфона Samsung А50 2019 зависи пряко от състоянието на дисплея. Колкото по-малко щети има по дисплея, толкова по-малко време е необходимо на майсторът да смени стъклото.
  • Другият важен момент е състоянието на рамката на екрана. Ако тя е изкривена или има повреда от падане, новото стъкло няма да пасне. Ремонтът и смяната на стъклото на Samsung A50, ще отнеме малко повече време.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.