Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на iPhone 5S

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Ремонт на iPhone 5S
Смяна на екран на iPhone 5S
Смяна на стъклото на iPhone 5S
Смяна на корпуса на iPhone 5S
Смяна на микрофона на iPhone 5S
Смяна на полифоничния високоговорител на iPhone 5S
Смяна на високоговорителя на iPhone 5S
Смяна на камерата на iPhone 5S
Смяна на буксата за слушалките на iPhone 5S
Смяна на батерията на iPhone 5S
Смяна на бутона за включване на iPhone 5S
Смяна на конектора за синхронизация и зареждане на iPhone 5S
Смяна на бутона Home на iPhone 5S
Ремонт на платката на iPhone 5S
Смяна на контролера на захранването на iPhone 5S
Почистване след попадане на влага в iPhone 5S
Смяна на аудиоконтролера на iPhone 5S
Смяна на вибрацията на iPhone 5S

iphone5-repair С радост ви приветстваме в нашия сайт. На страниците ни можете да намерите най-честите проблеми, с които се сблъскват потребителите , както и начини за тяхното преодоляване.
Нашият сервизен център повече от осем години предоставя услуги по ремонта и обслужването на Apple устройствата. Специализираното оборудване, безценен опит и квалификация на нашите специалисти позволява извършването на ремонти s с всякаква сложност и в най-кратки възможни срокове. При нас могат да бъдат извършвани ремонти, като: Замяна на дисплея, подмяна стъклото, подмяна корпуса, смяна микрофона, подмяна полифоничния високоговорител, подмяна високоговорителя, подмяна камерата на, смяна жака за слушалките, смяна на батерията, подмяна на бутона за включване, подмяна конектора за синхронизация и зареждане, замяна бутона Home, ремонт на платката, подмяна на SIM-приемника, почистване след попадане, замяна аудиоконтролера, подмяна на SIM-държача на, замяна на вибрацията и др. Често всички проблеми, свързани с работоспособността на Iphone, възникват в резултат на падане или попадане на влага вътре в апарата. При падания, като правило се чупи стъклото. Понякога, заедно със стъклото се чупи и дисплеят. Тоест, в повечето сервизни центрове не се подменя стъклото и дисплея поотделно. С други думи, ако стъклото е счупено, а дисплеят остане непокътнат, то на вас ще ви бъде предложено да бъде подменен целият дисплей модул, което разбира се е много по-скъпо, отколкото подмяната само на стъклото. Ние обаче можем да заменяме стъклото и дисплея поотделно.

Подмяна корпуса

Заедно със стъклото и дисплея , доста често при падания се деформира и корпуса на смартфона. Необходимостта от подмяна на корпуса може да възникне в случай на силна деформация след падането. Разбира се, необходимостта от тази услуга може да възникне след продължителна употреба, в резултат на което по корпуса се появяват големи или малки драскотини и пукнатини. Замяната на корпуса на айфон 5S ще възвърне първоначалния безупречен външен вид на вашия смартфон.

Смяна на микрофона

Подмяната микрофона се извършва в случаите ако по време на разговор Вашият събеседник се оплаква от странични шумове, които се смесват с вашия глас. Това може да бъде ехо или друг шум. При неизправност на микрофона, Вашият събеседник може и да не ви чува.

Замяна на високоговорител

В също така има и два високоговорителя: гласов и полифоничен. Благодарение на гласовият високоговорител, Вие чувате вашия събеседник по време на разговор. Полифоничният високоговорител в Ви позволява да чувате звуковете по време на входящо повикване и слушане на аудио тракове. Замяната на високоговорителя се налага в случай, когато не чувате своя събеседник по време на разговор. Ако не се чува сигналът по време на входящо повикване или при възпроизвеждане на музикални записи, то в този случай възниква необходимостта от подмяна на полифоничния високоговорител. Подмяната на гласовия и полифоничен високоговорител се извършва в рамките на един час от момента, в който започне ремонтната дейност по апарата.

Смяна на дефектирали камери

repair - Copy Другата наложителна функция на всеки съвременен смартфон, това е възможността за правенето на снимки и видеоклипове. За целта е необходимо апаратът да има две мощни камери (основна и предна) и в този случай не прави изключение. С помощта на основната камера, ние имаме възможността да правим снимки, така да се каже от първо лице. Предната камера често се използва за видеоразговори със събеседник или за създаване на селфита. Ако при включване на камерата виждате тъмен екран, смущения или размазано изображение, то най-вероятно камерата е повредена и трябва да бъде заменена с нова. За неизправността на камерата може да говори и липсата на светкавица и фокусиране по време на снимане. Всички тези проблеми по някакъв начин са свързани с камерата на айфон 5s. Замяната на камерата ще отнеме един час от свободното Ви време и отново ще можете да продължите да се наслаждавате на безупречните си снимки.

Липса на звук

Следващата неизправност, с която може да се сблъска всеки потребител, това е липсата на звук в слушалките. Мнозина от вас искат да слушат любимата си музика през слушалки. Това обаче може да се окаже невъзможно ако жакът за слушалките е повреден. В случай на повреда на този конектор, звукът може да бъде изкривен, да чувате външни шумове и смущения или да работи само една от двете слушалки. Замяната на жака за слушалките ще отстрани всички по-горе изброени проблеми и отново ще можете да се насладите на висококачественото звучене на любимата си музика.

Бързо изтощаваща се батерия

Другият проблем, с който потребителите често се сблъскват, това е бързото изтощаване на батерията. Неизправният акумулатор създава много неудобства при ежедневната употреба, а в някои случаи дори напълно елиминира възможността за по-нататъшна работа със смартфона. Освен, че бързо се разрежда, неизправната батерия може да се окаже и в основата на самоволното рестартиране и изключване на апарата при ниско ниво на заряда. Подмяната на батерията ще премахне всички тези симптоми. Замяната на батериятa в нашия сервизен център се извършва за около половин час от момента на получаване.

Подмяна на бутоните

Ако престане да реагира на натисканията на бутона Home или този бутон сработва не след първото натискане, то тогава най-вероятно е дошло време той да бъде заменен. Подмяната на бутона Home е също много често срещана причина за посещение на сервизен център. Неизправността на бутона значително усложнява използването. Този ремонт разбира се не е сложен и съответно отнема по-малко време, в сравнение с други видове поправки.

И като сме заговорили за бутони, не може да не споменем и друг важен бутон. Това е бутона за включване и заключване. Както при бутона Home, така и този за включване и заключване ако се развали създава много неудобства за по-нататъшното използване на апарата. Освен, че няма да можете да отключвате и заключвате телефона си, ако този бутон не работи, вие също така не можете да включите смартфона си, ако по някаква причина той бъде изключен. А по закона за неприятностите, това ще се случи в най-неподходящия момент. Така, че не го пренебрегвайте. Смяната на бутона за включване се извършва за около 60-90 минути в нашия сервизен център.

Конектор за синхронизация и зареждане

iPhone-5-teardown-iFixIt-001 - Copy Другата разпространена причина за посещението на сервизен център, това е необходимостта от подмяна на конектора за синхронизация и зареждане. Симптомите за развален конектор се проявяват при внезапно изключване на апарата от заряда или при възникване на проблеми в опитите за синхронизация с компютър чрез кабела. Причините за повреждането на този конектор може да се дължат на неточно поставяне или рязко издърпване на кабела, проникване на влага или използване на неоригинални зарядни устройства. Последното може да предизвика не само повреда на конектора за зареждането, но и да доведе до по-сериозни последици. Много често използването на неоригинално зарядно устройство може да доведе до повредата на чувствителните към спад на напрежението чипове. Една от тези микросхеми е аудиоконтролерът. Подмяната на аудиоконтролера е един от най-сложните и скъпи видове ремонти, извършването на които се осъществява само с наличието на специално оборудване и достатъчно опит. Точно поради горепосочената причина трябва да се замисляме, преди да използваме неоригинално устройство за зареждане.

Почистване след навлажняване

Почистването след попадане на влага също е доста популярна услуга. Никой не е застрахован от всякакви неприятни изненади, които могат да се случат, включително и попадане на влага вътре. Тук основното нещо е, че не бива да губите никакво време след подобен случай, тъй като влагата е най-лошият враг на чиповете, които са разположени върху платката. При попадане на влага вътре е необходимо незабавно да изключите апарата и да извадите батерията, което може да се окаже доста трудно за самостоятелно изпълнение, без никакви специални инструменти. Ето защо трябва бързо да го занесете в най-близкия сервизен център. Следващата стъпка, след като смартфонът е изключен, идва момента за почистването от влагата. След пълното отстраняване на течността, стандартната процедура е ремонта на платката. Това е процес по възстановяване на повредените контакти и писти на платката. Ако по-горе изброените действия бъдат извършени навреме, можете да избегнете сериозни последствия и да се разминете с по-малко пари за ремонт.

Подмяната на SIM-приемника и замяната на сим-държача в някои случаи ви помага да решите проблема с по-слабия мрежов сигнал. Sim-приемника – това е механизмът, който чете информацията от SIM-картата, так че неговата неизправност може да се окаже причината, поради която вашият смартфон да показва по-слаб мрежов сигнал или липса на такъв. Същото може да се дължи и при деформация на СИМ-държача, с помощта на който SIM-картата попада в сим-приемника.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.