Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на MacBook

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

ремонт на macbook софия

Техниката на най „ябълковата“ в света компания както винаги остава на висота. Това важи и за нашумелия по своето време, но и все още не изгубил свята актуалност ноутбук Apple MacBook. Този лаптоп обеща да стане идеален и ако той не е оправдал очакванията на някои потребители, то най-вероятно те са били твърде високи.

В серията има полезни вещи и решения за всеки потребител с любим опит и сфера на дейност. На първо място, разбира се, е засегната дебелината, която днес е недостижима за някои производители. Само 2.75 см – устройството без излишни затруднения се побира във всяко бизнес куфарче или раница. Теглото също е доста малко, като за пълноценен ноутбук – само 2,27 кг. Разбира се, всичко това много положително въздейства върху мобилноста на устройството. А възможностите на хардуерната му конфигурация позволяват ноутбука не само да бъде използван за работа, но и за отдих и развлечения. Макбук има големи възможности за работи с медия или игрови програми.

Все пак, въпреки популярността си, дори и този макбук беше изместен от своя нов събрат – MacBook Air. Всъщност търсенето на съществено простия модел все още съществува и затова Макбук все още не е снет от производство. Относително евтиният в сравнение с Pro серията ноутбук се предлага с 13.3-инчов екран в бял пластмасов (а не в метален) корпус. Все пак, това са всичките различия – хардуерът в белия макбук също е впечатляващо производителен.

Модели Notebook на Apple

Ноутбуците на Епъл са представени в следните основни модели: MC207, MA699, A1181, MB061RS/A, A1342, MA700, MC516LL/A, MA700A, MA701, MB062RS/A, MB063RS/A, MB402RS/A, MB404RS/A, MB466, MB881, MC2074GRS/A, MC516RS/A, Z0DG, както и ZOEC002P1.

Нужда от ремонт

Без значение колко добри са ноутбуковете на известната компания, те понякога също се нуждаят от ремонт. И цялата сложност е в това, че ремонтът му носи доста специфичен характер. В крайна сметка, тези ноутбуци имат много необичайна схемотехника и оформление, а освен това съществуват и трудности с принципалните схеми на ноутбуците. Ситуацията се усложнява от това, че поради уникалното оформление, отличаващо се от това на другите ноутбуци, и проблемите на макбуковете също са уникални.

Но изход несъмнено има – той е в опита, съчетан с теорията. Нашите специалисти вече са натрупали богат опит през годините от продуктите на Apple, доставяни в България. Към днешна дата, специалистите на GsmService24 могат да решат почти всеки проблем, свързан с ремонта на макбуковете и тяхното обслужване.

Ремонтни услуги

Основните услуги, които предлагаме са: инсталиране на Mac OS и Windows на MacBook, ремонт след заливане, почистване от прах, увеличаване на оперативната памет, подмяна матрицата на монитора и защитното стъкло, ремонт на видеокартата, подмяна на HDD и SuperDrive, ремонт на Макбук в София и ремонт на клавиатурата на MacBook.

Ако се свържете с нас навреме – ние ще спасим вашият MacBook, дори и от последиците при заливане. И във всеки случай, ако проблемът е решим – ние ще го отстраним.

ремонт на Macbook, дисплей за MacBook, сервиз за Макбук
Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.