Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Nokia Lumia 950

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Nokia lumia 950Дългогодишните фенове на марката Nokia знаят, че този производител държи на репутацията си и произвежда качествени апарати. За едно от най-популярните устройства се смята Lumia 950. Това е един чудесен телефон, който рядко притеснява собственика си под формата на някакви повреди. Въпреки славата на марката, ремонтът на Nokia Lumia 950 е актуален: в телефона попада вода, невнимателният му собственик може да го изпусне на пода и т.н. В такъв момент са необходими услугите на опитен майстор, който ще открие и бързо ще отстрани проблема, връщайки отново живота на смартфона, а на собственика му – отлично настроение.

В нашия сервиз оперативно откриваме и отстраняваме неизправностите от тези смартфони. Акцентът – откриване в кратък срок, качествено отстраняване на проблема и с гаранция.

Ние предлагаме адекватни цени, така че ремонтът на Nokia Lumia 950 в София няма да Ви удари по джоба. При това ние ще закупим оригинални резервни части, което оказва положителен ефект върху трайността на резултата.

Често търсени услуги

Към нас се обръщат за помощ по различни причини: започвайки от механични повреди и завършвайки до всекидневни проблеми с фърмуера.

Подмяна на дисплея

По счупеното или напукано стъкло се появяват петна, дефекти или дефектни пиксели? Тъчскрийна спира да реагира на натисканията? Ние ще извършим качествен ремонт на Nokia Lumia 950 в София, тъй като в склада ни винаги се намират резервни части, необходими за отстраняване на дадена повреда.

Ремонт на конекторите и бутоните

Често се случва така, че бутоните и конекторите излизат от строя, поради продължителната им употреба или небрежно отношение. Ние, разбира се, отстраняваме подобни неизправности.

Рефлаш и инсталиране на допълнителен софтуер

Ако операционната система изведнъж започне да създава проблеми, професионалистите ще възстановят нейната ефективност. Ще бъдат запазени всички данни, ако това разбира се е възможно. Ако се нуждаете от инсталирането на допълнителни програми, това няма да доведе до никакви затруднения.

Ние извършваме сложен ремонт на Nokia Lumia 950 в София, подменяме дори и най-малките елементи в случай на тяхната повреда. Нашите предимства:

  • бързи срокове на работа;
  • адекватни цени;
  • отлично оборудване.

Насочвайки се към нашия сервиз, можете да разчитате на качествено изпълнение на услугите. Навременно предоставяне на квалифицирана помощ – и телефонът Ви отново ще бъде наред.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.