Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Motorola

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

ремонт на моторла Необходимостта от ремонт на телефоните Motorola в повечето случаи настъпват след неприятен инцидент с устройството. Прекомерното физическо въздействие, нарушение на препоръчителните условия за работа, неправилно инсталиране на софтуер и елементарна незащитеност на апаратите, както софтуерно (инсталиране на антивирусен софтуер), така и механично (използването на калъфи)­ – това са основните причини за повредата на тези устройства. Ако сте изправени пред факта, че вашият Motorola телефон изцяло или частично е изгубил функционалността си, заповядайте в нашия сервизен център. Ние ще отстраним всички софтуерни и хардуерни повреди!

Освен това, тези поправки не само че няма да бъдат извършени небрежно, а и ще получите дългосрочна гаранция за качество на предлаганите от нас услуги. Какъвто и да е видът на ремонта за Вашия смартфон, той със сигурност ще получи гаранция от сервизния център. Единственият акцент се крие в това, че нейната продължителност може да варира в зависимост от вида на повредата. Най­ – простите механични ремонтни процедури ще са с гаранция поне 30 или повече дни. Софтуерните възстановявания и попадналите в контакт с вода хардуерни елементи на устройството получават индивидуална гаранция, тоест продължителността на гаранцията се определя индивидуално за всеки конкретен случай.

Избирайки нашия сервизен център за ремонта на Вашия телефон Motorola, ще получите не просто стандартни формални ремонти, но и пълна гама от услуги и квалифицирана грижа за мобилния Ви телефон:

● Високо качество и надеждно възстановяване работоспособността на телефона Ви чрез

използването на съвременно оборудване, най­новите инструменти и програматори;

● Безплатна консултация със специалист преди началото на ремонта и безплатен диагностичен

преглед на пострадалия апарат чрез специален прибор. По този начин ще узнаете какво точно

е повредено на устройството, а квалифициран специалист ще Ви предложи как да избегнете

повторно сюжета;

● Професионалното изпълнение на ремонта е в най – ­кратки срокове. Високата скорост на обработка на поръчките стана възможна благодарение на дългогодишния опит на техниците в нашия салон, прецизността на всяко движение, както и уверените познания на функционалните особености на всички фирмени модели. Ние не размишляваме дълго над всеки етап от ремонта, тъй като знаем точно какво, как и защо да го направим, за да върнем устройството Ви към нормалния му живот;

● Ако е необходимо, ние извършваме и спешни ремонти;

● Ремонтите при нас се извършват на разумни цени. Ние правим всичко възможно, за да ремонтираме телефоните Motorola така, че цените ни винаги да останат на атрактивно ниски нива;

● Ние гарантираме не само на думи, но и документално под формата на гаранционна карта;

● Всеки член на нашия екип ­- той е майстор в областта си. В нашия сервизен център не работят случайни хора. Екипът ни изцяло се състои от компетентни специалисти;

Благодарение на техните умения и способности, както и собствената складова база от оригинални

резервни части, сътрудниците на сервизния център оперативно изпълняват следните процедури:

● Подмяна на дисплей;

● Подмяна на сензор;

● Монтирането на нов вибромотор;

● Ремонт на говорител\микрофон;

● Настройка на операционната система;

● Преинсталиране на операционната система;

● Jailbreak и отключване;

● Замяна на панел на телефона;

● Инсталиране на допълнителен софтуер (анти­вирус и други компоненти.);

● Операции с платката и шлейфовете на телефона;

● Премахване на ръжда и прах от вътрешността на апарата.

За да разберете кои от тези процедури ще спасят живота на Вашето устройство, свържете се с нас и се консултирайте със специалист! С нас вие обезателно ще намерите ефективен начин да се отървете от проблема!

Наши услуги:

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.