Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Samsung s10+

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Samsung s10+

Samsung Galaxy S10 Plus ремонт на екрана

Често, когато S10 Plus е изпускан, екранът се чупи или изображението трепти. Ако стъклото не е повредено, то причината за повредата може да бъде повреден дисплей.

В случай на падане, местата където има запояване на отделни елементи, могат да се образуват пукнатини по платката. Ремонтът на тази повреда е доста сложен, тъй като за да се достигне до платката е необходимо да се демонтира екранът от корпуса.

Този ремонт Galaxy S10 Plus не може да се нарече спешен, тъй като времето за ремонт отнема 1-2 дни.

Ако на екрана има трептене на ленти и стъклото е напукано, то в 90% от случаите това е резултат от счупване на матрицата на дисплея. Матрицата на екрана е тънък пластмасов филм, който лесно се пробива от парчета стъкло. Това прекъсва сигнала от екранния контролер и дисплеят не работи правилно. В този случай ще трябва да смените целия екран с нов.

Смяна на дисплея със стъкло и сензор

Подмяната на дисплея се извършва във всички случаи, когато матрицата на дисплея е повредена. Оригиналният дисплей се състои от стъклен екран, дисплей, сензор. Също така в опаковката може да има рамка и батерия. За повече информация относно видовете конфигурация и времето за ремонт на Samsung C10 Plus, можете да проверите по телефона или на сайта Gsmservice24.com

Смяна на стъклото отделно от дисплей Samsung Galaxy S10 Plus

Сменяме стъклото на Samsung S10 Plus отделно от дисплея. По време на подмяната се използва съвременна технология. Тази технология е добре развита и дава добри резултати. След нашия ремонт няма да можете да различите новото стъкло от фабричния продукт.

Преди ремонта, трябва да изберете какво стъкло искате - оригинално или алтернативно. Разликата в цената е малка, но вие решавате.

Времето за ремонт зависи в голяма степен от състоянието на екрана. Ако екрана има много дефекти ще отнеме повече време.

Смяна на задния прозорец на камерата

Стъклото на задната камера на Samsung Galaxy S10 Plus е доста масивно и често се деформира при удар. Може да има пукнатини и счупвания, което влошава качеството на изображенията. При различни режими на снимане, снимката е размита или замъглена.

Можете да решите проблема, като замените старата счупена част с нова. Този ремонт е често срещан и работата е добре установена. Ако трябва само да смените стъклото на камерата, времето за ремонт е кратко.

Ако по време на падането на стъклото периферията на камерата е деформиран или силно изкривен, тогава Samsung Galaxy C10 Plus ще бъде поправен по-дълго време.

Смяна на задния капак

Задният капак е доста здрав, тъй като е шестото поколение подсилено стъкло, но не издържа на странични удари и падане от високо на твърда повърхност е възможно да се напука. Това е стандартна повреда за този модел смартфон. В случай, че стъклото на камерата и задният панел са счупени, по-целесъобразно е да се подмени целият комплект.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.