Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Xiaomi Mi 9 е смартфон от 2019 година. Той е невероятно бърз, има най-добрият процесор на пазара, най-атрактивния дизайн,

сензор за изображения.С него снимките са оживени с цветове. Всъщност камерата на Xiaomi Mi 9 прави снимки с повече подробности.Не един цвят, а смесица от ярки цветове във всички нюанси на дъгата.

Смартфона се отличава с потапящо изживяване, което става възможно чрез персонализиране: сензор за пръстови отпечатъци , микро селфи камера и ултразвуков сензор за близост.

Чрез използване на оптичен сензор за пръстови отпечатъци, вашият пръстов отпечатък се сканира с високо прецизно динамично фокусиране, като се гарантира, че сканирането не се влияе от ярка светлина или сухи ръце.

Но колкото по сложен е този смартфон, толкова по трудна е поддръжката му.

Бъдете внимателни и при най-малкото съмнение - елате при нас…

GSMService24 е професионален, специализиран център за диагностика, поправка, консултация и гарантирано качество на предлаганите услуги. 


Проблемите на този модел смартфон и неговите чести повреди:

 •  Спукан или счупен екран на устройството - това води до появата на ивици или трептене на екрана.

Подобна повреда се дължи на механично напрежение, като например „удар“ или когато потребителят натисне екрана на устройството си в джоб на връхни дрехи или чанта.Ние можем да сменим сензорното стъкло или модула на дисплея.

Затова препоръчваме да се свържете с нас GSMService24,като специализиран сервиз, който отдавна е на пазара,и  дава гаранция за работата си.

Винаги ще имате достъп до нас за информация по телефона или на нашия уебсайт


 • Замяна на камера на Xiaomi Mi9


Смартфонът е оборудван с отлични камери.Понякога се случва, че без особена причина фокусът върху камерата изчезва. 


 • Телефонът не се зарежда


 Подобна повреда на устройството възниква поради падане на телефона или неправилна употреба на кабела за зареждане, когато телефонът се зарежда. Причината за това е счупено гнездо на зарядното устройство. Симптомите могат да бъдат следните - телефонът се зарежда под определен ъгъл или с определени кабели за зареждане.Не винаги този отказ е причина за лошо зареждане на устройството, може да е и износена батерия или пък регулаторът на захранването да е напълно неработещ.


 • Загряване на  Xiaomi Mi9


Причините за такава неизправност, като правило, са неизправността на основната платка на устройството. Също може да бъде причинено от софтуерна неизправност,  честото използване на GPS, който непрекъснато изчислява местоположението на устройството, следователно увеличената консумация на енергия от батерията отделя прекомерна топлина. Често се установява, че някой компонент на таблото е дефектен и изразходва повече енергия, отколкото трябва да бъде - в случая пътят до сервизния център е неизбежен.


 • Без звук Xiaomi Mi9


Това се дължи на неизправност на високоговорителя или микрофона. Често  събеседникът не ви чува, или вие - не го чувате.Този вид повреда възниква  най-често при попадане на вода в устройството, по-рядко - некачествено сглобяване на телефона. Почистването на високоговорителя или микрофона може да помогне за подобна повреда. 

 Напомняме ви, че ненавременното свързване с сервизен център може да доведе до пожар


 • Xiaomi Mi9 не се включва


Необходима ви е  преди всичко диагностика. Повечето потребители, изправени пред подобни дефекти, са повече от сигурни, че проблемът е в батерията. Но често това е грешка. Причините да не включите устройството могат да бъдат много: 


 • неработещи бутони за захранване;

 • повреда на софтуера;

 • дефектна микро схема на платката; 

 • късо съединение. 


GSMService24 ви очаква  за безплатна диагностика, която не се заплаща, дори и да откажете да поправите устройството си при нас.


 • Смяна на батерията на Xiaomi Mi9


Честите рестартирания на устройството, както и бързият процес на зареждане или разреждане, са първите признаци, че  вашата батерия е загубила свойствата си. Батерията има определен брой цикли на зареждане и разреждане, при често или ежедневно зареждане на батерията, тя се износва и губи капацитет. 


 • Xiaomi Mi9- се изключва в студеното време


Ако с настъпването на студеното време, вашият смартфон започва да се изключва на случаен принцип и да губи заряд по-бързо - проблемът определено е в батерията. По правило тази неизправност се появява след година и половина на работа, но може да се появи много по-рано. 


 • Скенерът за пръстови отпечатъци на Xiaomi Mi9 не работи


Скенерът за пръстови отпечатъци е най-новото решение за защита на вашия телефон. Технологията за 3D сканиране се използва за отключване на устройството или за потвърждаване на самоличността ви, при покупки и плащане по електронен път. 


 • Счупен капак Xiaomi Mi9


Проблемът е,че капакът също е направен от стъкло,както и дисплея.

Нашият сервизен център предлага както заместващ капак на Xiaomi Mi9, така и копие.. Няма проблем!

Изберете нашият сервиз

Заповядайте в GSMService24 за всички тези услуги, изпълнени с лекота и професионализъм, любезност и компетентност, бързина и точност. Ако имате каквито и да е въпроси относно ремонта на вашият смартфон, не се колебайте, да се свържите с нас. Работим в град София както и с цяла българия, като може да ни изпратите вашият повреден смартфон, а ние ще ви го върнем като нов.

Очакваме ви!