Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

iPhone XR

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
iPhone XR

Ремонт на Iphone XR

Модел на iPhone XR — от новата серия смартфони на Apple. Дизайн, наследен от стандартния модел iPhone X. Бърз и интелигентен процесор, Apple A12 Bionic поддържа машина за обучение. Благодарение на тази система, Iphone може да ви разпознае и с очила, и със шапка. Основната камера е 12-мегапикселова, светосила f/1.9. Можете да записвате видео с резолюция 4C и с честота 60 кадъра в секунда. Можете да регулирате дълбочината на снимки след заснемането.

Най-честите счупвания на iPhone XR и начини за тяхното отстраняване

Разработчиците на този модел заявяват, че той е с по-добра система за защита - от прах и вода, с възможност за потапяне смартфона на дълбочина от 1 метър за 30 минути без последствия. Но все пак има вероятност от попадане на вода вътре в корпуса на апарата, затова специализираните сервизни центрове гледат на този проблем негативно.

Най-често се сблъскваме със следните проблеми:

 • разреждане на батерията;
 • не работи бутона за включване;
 • падане на твърда повърхност и счупване на външни и вътрешни елементи;
 • в устройството е проникнала вода;
 • повреди в софтуера;
 • фабричен дефект.
  • Експресен ремонт на Apple iPhone XR в България!

   Ако вашият iPhone Xr не работи нормално или въобще не се включа? Ако в определен момент остане без връзка, поръчайте ремонт на iPhone Xr в нашия сервизен център на "gsmservice24.com" - на изгодна цена! Нашите майстори с 10-годишен опит, бързо ще възстановят работата на вашия любим айфон, ще се направи ремонт от всякаква сложност. Сервизът предлага и безплатна консултация и диагностика на апарата, за да се изяснят причините за повредата. Заповядайте в нашият сервиз в гр.София, кв.Студентски град, ако не живеете в гр. София, работим с куриери из цялата страна. Gsmservice24 ви очаква.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.