Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

iPhone XR

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
iPhone XR


iPhone XR е мощен и популярен смартфон, който комбинира новаторска технология с елегантен дизайн. Въпреки това, дори и най-продаваните устройства могат да имат проблеми, които изискват професионални услуги за ремонт. Като разберете тези възможности за ремонт, можете да гарантирате оптималната работа и дълготрайност на вашия телефон.

  Смяна на букса за зареждане:

  Един от често срещаните проблеми, с които се сблъскват потребителите на iPhone XR, е неизправност на буксата за зареждане. Ако забележите, че устройството ви не се зарежда правилно или изпитва затруднения с връзката, може би е време за замяна на буксата. В gsmservice24.com предлагаме професионални услуги за смяна на буксата за зареждане. Нашите опитни техници ще осигурят бърза замяна, гарантирайки, че вашето устройство се свързва лесно към зарядни устройства и други аксесоари.

  Смяна на дисплей:

  Счупеният или повреден дисплей може сериозно да влияе на функционалността и външния вид на вашия смартфон. Ако се сблъсквате със счупен или нереагиращ екран, смяната му е идеалното решение. В gsmservice24.com сме специализирани в монтирането на нови дисплеи. Ние ще заменим повредения дисплей с нов, възстановявайки визуалната яснота и чувствителността на устройството ви.

  Смяна на високоговорител:

  Ако имате проблеми със звука от високоговорителя на вашия iPhone XR, е време да обмислите смяната му. В gsmservice24.com предлагаме професионални услуги за замяна на високоговорители. Техниците ни ще диагностицират проблема и ще заменят неизправния високоговорител, гарантирайки кристално чисто качество на звука при разговори, възпроизвеждане на музика и други аудио функции.

  Смяна на батерия:

  С времето животът на батерията на вашия телефон може да намалее, което води до често зареждане и намалено време за използване. Когато забележите значително намаляване на батерията, изборът да я подновите е най-доброто решение. В gsmservice24.com предлагаме надеждни услуги за смяна на батерии, използвайки висококачествени заместителни батерии. Извършваме бърза смяна на износената батерия, гарантирайки, че вашето устройство възвръща своята мощност и издръжливост.

  Смяна на камера:

  Неизправната камера може да ви попречи да запечатате незабравими моменти с вашия iPhone XR. Ако се сблъсквате с размазани изображения или проблеми с камерата, може да бъде необходима замяна на камерата. В gsmservice24.com предлагаме смяна на предна и задна камера. Нашите опитни техници ще заменят неизправния модул на камерата, позволявайки ви отново да правите страхотни снимки и да записвате видеоклипове с високо качество.

  Проблеми със софтуера и неизправност на бутона за включване:

  Освен хардуерни ремонти, в gsmservice24.com разполагаме и със способности за справяне с проблеми, свързани със софтуера на вашия телефон. Ако имате сривове, замръзвания или не работещи приложения, ние можем да диагностицираме и отстраним тези проблеми ефективно. Освен това, ако бутона за включване не функционира правилно, ние предлагаме услуги за възстановяване на неговата функционалност.

  Като разберете различните възможности за ремонт на iPhone XR, предлагани от gsmservice24.com, можете да се уверите в оптималната работа и дълготрайност на вашия смартфон. Ремонтът на вашия телефон може да възвърне пълната му функционалност и да продължи неговия жизнен цикъл, позволявайки ви да се наслаждавате на всичките му възможности.


  Попитай за цена:

  0897555597
  Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.