Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонтът на iPhone 14 Pro

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->


iPhone 14 Pro е впечатляващо устройство, което предлага възможности, превъзхождащи предходните модели. С елегантен дизайн, мощна производителност и напреднала технология, той е един от най-търсените смартфони на пазара. Въпреки това, както всеки електронен уред, телефона не е непобедим и може да се повреди или износи. В такива случаи, gsmservice24.com предлага висококачествени ремонтни услуги, за да осигури, че вашият смартфон ще остане в оптимално състояние.


Смяна на стъкло:

Ако имате надраскано или счупено стъкло на вашия iPhone 14 Pro, е важно да потърсите професионална помощ. Gsmservice24.com предлага професионални услуги за смяна на стъкло, извършвани от опитни техници. Нашият опит гарантира точно и безупречно пасване за вашето устройство. Като поверите вашия телефон на нас, можете да бъдете уверени, че устройството ще бъде възстановено до оригиналното си състояние.


Смяна на дисплей:

В случай на повреден дисплей, винаги може да разчитате на нас за смяна. gsmservice24.com може да ви помогне с професионални услуги за смяна на дисплея, гарантирайки правилната инсталация на нов дисплей. Важно е да се отбележи, че след замяната на дисплея функцията Face ID няма да бъде налична. 


Почистване на високоговорител:

Ако забележите, че високоговорителят на вашето устройство издава притъпен или изкривен звук, това може да се дължи на натрупването на прах или замърсявания. Въпреки че почистването на високоговорителя може да помогне за възстановяване на функционалността му, е препоръчително да се доверите на професионалисти за тази задача. Опитните ни  техници от gsmservice24.com могат безопасно да почистят високоговорителя на вашия телефон, гарантирайки оптимално качество на звука, без да предизвикат никакви повреди на устройството.


Почистване на микрофон:

Ясния и функционален микрофон е от съществено значение за водене на безпроблемни разговори от вашия телефон. Ако имате проблеми с микрофона може да разчитате на нас за почистване. Ние от gsmservice24.com можем внимателно да почистим микрофона на вашия iPhone 14 Pro, премахвайки всякакви пречки или замърсявания, които могат да повлияят на неговата работа. Това гарантира, че вашето устройство ще запази висококачествената си аудио функционалност.
Когато става въпрос за ремонт на вашия смартфон, винаги е препоръчително да се доверите на професионални услуги като тези, предлагани от gsmservice24.com. Нашият екип от опитни техници предлага точни и надеждни решения.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.