Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Сервиз на MacBook Pro

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

ремонт на macbook pro софия

MacBook Pro от Apple са най-разпространените ноутбуци на компанията към днешна дата. Продуктовата гама е представлявана от модели с размери на екрана от 13.3, 15.4 и 17-инча. Напълно металният алуминиев корпус на макбуковете изглежда невероятно стилен и футуристичен, но дали те са така красиви отвътре, както отвън?

13.3-инчовият модел – той дебюта през 2008 г. без представката „про“. Този беше създаден на базата на чипсета NVIDIA GeForce 9400M, а екранът е снабден с LED-подсветка. Този ноутбук е окомплектован с безбутонен стъклен тракпад. Представката „про“ се появява през 2009 г. с минимални промени в хардуерната конфигурация на модела, при което само ноутбуците от серията Pro са с алуминиеви корпуси, а останалата част бяха произведени с традиционните пластмасови.

MacBook Pro с 13,3-инчов дисплей има гланцов екран с резолюция от 1280 х 800 пиксела и светодиодна подсветка. Той е базиран на Intel Core 2 Duo процесор на 2.4 GHz или 2,66 GHz. Оперативната памет е 4 GB, а твърдият диск е с капацитет от 250 или 320 GB.

Разлика между моделите

Видовете МакБук Про с по-големите диагонали всъщност се различават само по размерите си и наличието на слотове под високоговорителите. Макбук Про с диагонал 17-инча беше представен единствено по времето на стандартните с Core i5 процесор на тактова честота от 2,53 GHz и лъскав екран с резолюция от 1920 х 1200 пиксела. Оперативната памет е същата – 4 GB, но с възможност за разширяване до 8 GB. Твърдият диск е с обем 500 GB в стандартната конфигурация. MacBook Pro бяха оборудвани и с процесори Intel Core i7 с четири ядра и Turbo Boost технологията, позволяваща повишение на тактовата честота до 3.7 GHz.

Като цяло, днешният МакБук от серията Про – това е една много добра машина, в която обаче не липсват недостатъците присъщи за продуктите на Apple. В тази връзка, качественият ремонт е по-труден от гледна точка на факта, че продуктите на Apple са с нестандартна архитектура, хвърляща много от майсторите в депресия. Специалистите на сервизния център GsmService24.com обаче от доста отдавна успешно работят с продуктите на Apple вече няколко поколения, така че повечето от проблемите в MacBook се отстраняват от нашите специалисти дори и в домашни условия – това може да е вашият дом или офис.

Диагностика на проблемите

На първо място, нашите експерти ще проведат пълна диагностика на проблемите, ако те не се наблюдават визуално. Това е гаранция, че ремонтът на макбука ще бъде извършен качествено. Зачестяват проблемите при макбуковете, произтичащи от непредпазливо боравене – например при падания или заливане с течност. В този случай, нашите инженери могат да заменят повредените елементи и да почистят ноутбука от окиси, образувани в резултат на попадналата във вътрешността му течност. Само в този случай е необходимо да се действа бързо – защото веднъж попадналата в лаптопа течност постепенно унищожава неговите микросхеми. Просто доверете своя Макбук след заливане с течност на нас.

Също така не забравяйте, че за да избегнете прегряване на вашия макбук е необходимо профилактично той да бъде почистван поне веднъж годишно. И помнете – ремонтът на макбук про в София е бърз, качествен и с гаранция – това е при нас!

Наши услуги:

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.