Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонтът на iPhone 11

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->


В съвременния бързо развиващ се цифров свят, смартфоните станаха неразделна част от нашия живот. Един от най-популярните модели е iPhone 11, известен с впечатляващите си функции и изчистен дизайн. Въпреки че телефоните са направени с високо качество, те също могат да срещнат проблеми с времето. В такива случаи е важно да се доверите на професионалисти за надежден ремонт. В gsmservice24.com разбираме стойността на вашето устройство и предлагаме голямо разнообразие от услуги за ремонт, за да гарантираме, че телефонът ви ще работи в оптимално състояние.


Смяна на батерия:

Батерията на iPhone 11 е неговият източник на енергия, осигуряваща ви свързаност през целия ден. С времето батериите могат да загубят ефективността си, което води до по-кратко време на живот на батерията и често зареждане. В gsmservice24.com сме специализирани в замяната на батерии. Нашите опитни техници ще подновят батерията на вашия телефон с оригинална нова батерия, гарантирайки дълготрайна производителност и безпроблемна употреба.


Смяна на дисплей:

Нещастни случки се случват, а счупеният или повреден дисплей може да представлява сериозно неудобство. Със страхотния Liquid Retina дисплей на iPhone 11 не искате да правите компромиси с визуалното качество. В gsmservice24.com предлагаме професионални услуги за замяна на дисплеи. Нашите експерти ще заменят повредения дисплей с висококачествен нов, възстановявайки ярките цветове и графиката, които обичате.


Смяна на камера:

Камерата на iPhone 11 е мощно средство за заснемане на спомени с изключителна яснота и детайли. Ако забележите проблеми с камерата, като размити снимки или неизправни обективи, gsmservice24.com е тук, за да ви помогне. Нашите опитни техници са специализирани в смяната на камери на телефони, гарантирайки, че отново можете да заснемате страхотни снимки и видеоклипове.


Смяна на микрофон:

Неизправният микрофон може да затрудни вашата способност да комуникирате ясно, както по време на разговори, гласови записи или видео разговори. Ако имате проблеми с микрофона на iPhone 11, нашите експерти могат да го заменят с оригинален нов микрофон. С нашата услуга за смяна на микрофона можете да се уверите, че гласа ви ще се чува ясно и безпроблемно във всяка ситуация.


Смяна на букса за зареждане:

Ако имате затруднения при зареждането на вашия iPhone 11 или свързването му с други устройства, причината може да бъде повредена букса за зареждане. В gsmservice24.com предлагаме професионални услуги за подновяване на буксата за зареждане. Нашите техници ще заменят повредената букса, позволявайки ви да зареждате устройството си безпроблемно и да се наслаждавате на безпроблемна връзка.iPhone 11 е впечатляващо устройство, което заслужава висококачествена грижа и поддръжка. В gsmservice24.com разбираме важността на надеждните ремонти, когато възникнат проблеми. Независимо дали ви е необходима смяна на батерията, дисплея, камерата, микрофона или буксата за зареждане на вашия телефон, ние можем да ви помогнем.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.