Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Redmi Note 5 Plus е производство на китайската компания Xiaomi, което означава, че балансът между качество и цена е невероятно добър. Това е отлично направен смартфон, който притежава 5,99” дисплей. И тук всъщност се крие и проблемът за повечето притежатели на подобни телефони - дисплеят заема голяма част от предния панел и е много уязвим при леки удари и падания. Когато това се случи, обикновено стъклото се напуква и апаратът се нуждае от ремонт. Тук сервизът GSMService24.com може да помогне.

Може ли да се прави ремонт на дисплея на Redmi Note 5 Plus

Точно, защото това е Плюс версия, екранът тук е по-голям, заеманата от него площ също, а закаленото стъкло, именно поради неговата твърдост, много лесно може да се пукне, дори и при невнимателно чукване в твърда масивна повърхност. В подобен случай, ремонтът на Redmi Note 5 Plus е единствено модулен. Това означава, че външното предпазно стъкло, заедно с матрицата и междинния сензорен слой, се заменят едновременно. Те са проектирани в един общ модул, който не подлежи на ремонт и разглобяване.

Когато обаче се използват оригинални фирмени резервни части, крайният резултат, след ремонта на Redmi Note 5 Plus, е неразличима външност, без никакви следи от лепило, от работа с инструменти или околни дефекти по корпуса. Във функционално отношение, резултатът също е както преди повредата на устройството.

Какви повреди още отстраняваме в GSMService24

В специализирания сервиз за ремонт на мобилни устройства, включително и моделът Redmi Note 5 Plus, могат да бъдат извършвани най-различни и разнообразни услуги за отстраняване на възникнали неизправности. Най-основните и търсени към момента са:

  • Повреден конектор за слушалките, за зареждане на батерията, за трансфер на данните;

  • Невъзможност за разчитане и откриване на SIM картата;

  • Липса на образ, счупено стъкло, поява на вертикални или хоризонтални ивици, избледняване на картината и т.н.;

  • Неработеща предна или задна камера на Redmi Note 5 Plus, счупено стъкло на камерата, липса на образ;

  • Неработещи бутони за заключване на екрана, за усилване и намаляване на звука;

  • Липса на звук от високоговорителя, неработещ микрофон, повредена слушалка;

  • Заливане с течност и необходимост от пълно възстановяване на системната платка и подмяна на нейните радиочасти и микросхеми.

Колко ще струва

Цените са различни при отделните услуги и се съставят на база сложността за отстраняване и това, колко струват нужните резервни части. Най-скъпият ремонт на Redmi Note 5 Plus например е пълното възстановяване на печатната платка и разрушените й токопроводящи писти. Това всъщност е и най-продължителната услуга в сервиза. За точни оферти, препоръчваме да се свържете с нашите оператори.