Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

iPhone XS Max

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
iPhone XS Max

Ремонт на iPhone XS Max

iPhone XS Max - най-големият модел на Apple. Диагоналът на дисплея е 6,5 инча! По дизайн, той е същият като на iPhone X: заоблени ъгли, тънка рамка и пр. Управлението на смартфона е от iOS 12 и Apple A12 Bionic процесор, насочен към машинно обучение. Стоманено тяло в комбинация със стъкло, можете да го откриете в три цвята: черно, златно и сребристо-бяло. Дисплеят е с разширена цветова палитра P3 (технология AMOLED), която прави изображението възможно най-реалистично. Това ще ви помогне да обработите вашите снимки, направени с два 12 мегапикселови сензорни камери. Първата широкоъгълна камера има f / 1.8 светимост, втората е с обектив - f / 2.4. Благодарение на това може да използвате двойното оптично увеличение и да замъглявате фонът и в портретен режим.

Възможни щети на iPhone XS Max и отстраняването им

Iphone XS Max е направен в съответствие с новия стандарт за защита и се характеризира с повишена здравина на защитното стъкло. Но уви, това не предпазва от падане и проникване на течност вътре в устройството. Apple Iphone XS Max също е обект на редица повреди:

  • Сензорът не работи. Най-честата причина е, че телефонът е претърпял падане и удар на твърда повърхност. В резултат на това, по дисплея могат да се появят пукнатини, ивици, петна, изображението ще изчезне. Освен това, неизправност може да се появи и в софтуера. Трябва да рестартирате телефона, да го поставите да се зарежда и да възстановите потребителските настройки. Ако това не работи, става въпрос за външни повреди и е необходима пълна подмяна на дисплея;
  • Паднал във водата. Каквото и да се каже за високото ниво на защита от влага, Iphone XS Max може лесно да се удави дори в обикновенна баня. Водата прониква през високоговорителя и причинява корозия. Поради това работата на вътрешните модули се прекъсва, батерията бързо пада или телефонът напълно спира. В такъв случай няма какво да се колебайте! Свържете се със сервизния център Gsmservice24, където ще получите професионална помощ и ще бъде направена диагностика. Колкото по-бързо направите това, толкова по-малко щети ще има по телефона, в резултат на корозията;
  • Не виждате Wi-Fi. Ако това се случи, след като смартфонът е бил изпуснат или е бил в контакт с вода, модулът Wi-Fi е възможно да не работи. Също така, причината за повредата може да са неизправности в операционната система на iOS или неизправност на рутера. За да решите проблема, рестартирайте смартфона. Ако се пусне нова версия на софтуера, актуализирайте го, възстановете фабричните настройки. Ако проблемът с Wi-Fi връзката продължава, свържете се с вашия сервизен център, за да подмените безжичния модул.

Спешен ремонт на Apple iPhone XS Max в България!

За да не останете без комуникация в най-неподходящия момент, поръчайте ремонт на iPhone XS Max в нашия сервизен център Gsmservice24 ! Нашите майстори с 10-годишен опит бързо и ефективно ще възстановят любимия ви iPhone, като извършват всякакви поправки - от подмяна на дисплея до сложна многокомпонентна работа. И всичко това на достъпна цена!

Съвети и диагностика за определяне на причината за повредата са безплатни! След ремонта телефонът ще бъде тестван и въведен в експлоатация.

Очакваме ви в нашия сервиз в гр.София. Ако нямате време или сте в друг град използвайте услугата за доставка, може да изпратите телефона си и след като го ремонтираме ще ви го изпратим обратно. За повече информация, моля свържете се с нас Gsmservice24

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.